Het Havenhuys

Appartementen met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek.

Inschrijving is gesloten, de toewijzing van de appartementen is 30 april a.s..

Het Havenhuys. Het is heerlijk wonen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. Met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om hoek.

De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven, is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-winkelgebied met een mooie recreatiehaven.

In Het Havenhuys komen 30 appartementen en 4 penthouses. Stuk voor stuk smaakvolle woningen die het karakter van De Baronie met zich meedragen. De industriële uitstraling van de voormalige fabriek is gecombineerd met een stijlvol woonconcept. Zo beschikken alle appartementen over een royaal balkon en/of terras met een uitstekende zonligging en zicht op de haven.

De appartementen beschikken over een balkon en/of terras met een perfecte ligging op het zuidwesten, waardoor u al vroeg in het jaar buiten kunt zitten en ‘s zomers heerlijk tot zonsondergang van de zon kunt genieten.

Royale berging
Uw royale berging bevindt zich in de stallingsgarage, die half verdiept onder het gebouw is gelegen. Hier kunt u zowel spullen als uw fiets(en) en/of scooter(s) in opbergen.

Altijd parkeerplek
Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage zodat u altijd uw auto kwijt kunt. Ook voor visite zijn er rondom het appartementengebouw genoeg parkeerplekken aanwezig.

Luxe keuken
Elk appartement is voorzien van een luxe keuken inclusief alle apparatuur van hoge kwaliteit. Met een oven, magnetron en kookplaat zet u in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel en ruimt u de vaat weer snel op in uw vaatwasser. De keuken wordt geplaatst na oplevering van uw appartement om beschadiging te voorkomen.

Moderne badkamer
Uw ruime badkamer heeft mooie, grote tegels en is ingericht met luxe en prachtige sanitair. U bent vrij om uw eigen badkamer- en toiletinrichting te bepalen
Lees meer...

Nieuws over Het Havenhuys

Start verkoop | Het Havenhuys, Alphen aan den Rijn

In Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn komen 30 appartementen en 3 penthouses, met uitzicht op het water en met horeca, winkels en de gezelligheid van De Baronie om de hoek. De verkoop van Het Havenhuys start op zaterdag 13 april a.s. 11:00 uur.

Lees verder

Start verkoop datum van Het Havenhuys is bekend!

Op zaterdag 13 april gaan de 30 appartementen en 4 penthouses  van Het Havenhuys in verkoop. Op deze dag wordt er een verkoopbijeenkomst georganiseerd bij Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn. Wij ontvangen je dan graag voor een uitgebreide toelichting over de luxueuze appartementen en penthouses in het Havenhuys!

Lees verder

De penthouses in het Havenhuys - architect Wim de Bruijn aan het woord

De ontwikkelingen van nieuwbouwproject Het Havenhuys zijn in volle gang. De eerste artist impressie is gereed. Wij spraken met de architect Wim de Bruijn. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Eikenlaan
77 m
Bushalte De Baronie
335 m
Bushalte Westerhove
346 m
Bushalte Zwembad "De Hoorn"
420 m
Bushalte Magazijnweg
523 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Fontein 1
1.55 km
De Verrekijker
1.78 km
OBS De Vroonhoeve
1.79 km
Het Vianova
1.8 km
De Wereldwijzer
1.82 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
216 m
Leenbakker
724 m
Zeeman
724 m
Gamma
892 m
Attent
979 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
1.51 km
Mediq Apotheek
1.61 km
Rituals
2.03 km
Mediq Apotheek Woubrugge
3.75 km
Kring-apotheek Hazerswoude
5.57 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met één van onze makelaars

Fides makelaars

Leiden
071 - 516 80 88

Het Havenhuys

Is een ontwikkeling van Loostad Vastgoedontwikkeling en Green Real Estate

Loostad ontwikkelt vastgoedprojecten, in eigen beheer of in opdracht voor derden, met oog voor duurzaamheid, architectuur en leefbaarheid voor de eindgebruiker. Ze doet haar uiterste best om voorop te lopen in creativiteit, kennis en uitvoeringskwaliteit. Wil je meer over Loostad te weten komen, neem dan een kijkje op hun website

Wordt gebouwd door BVR Bouw Gorinchem

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.