Voor de Brug

Centraal wonen in het Groene Hart!

Omringd door groen en water wordt 'Voor de brug' een wijk met allure. Binnen het plan is ruimte voor een kerk, een pastorie en circa 80 woningen in een rijke variantie aan woningtypes in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils.

Zodra u de wijk binnenkomt via de ruime, groene entree, valt het dorpse karakter van dit plan meteen op. De kwaliteiten van het open landschap worden gecombineerd met een traditionele en toch ook moderne bouwstijl met Driebrugse elementen. De architectuur van de kerk en pastorie sluiten er naadloos bij aan.
Vanuit uw woning en in de wijk heeft u een prachtig weids uitzicht over de polders
van Driebruggen. Daarom is ervoor gekozen om de woningen te vernoemen naar de kleurige weidebloemen die veelvuldig bloeien in de polders van Driebruggen, zoals de zwanenbloem, koekoeksbloem, dotterbloem en boterbloem. In het plan is er voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk zijn er fijne speelplaatsjes waar kinderen heerlijk kunnen ravotten.

De ca. 70 á 80 woningen van Plan Voor de Brug worden in meerdere fasen gerealiseerd. De rijke variantie aan woningtypes in verschillende prijsklassen biedt voor ieder wat wils. In de eerste fase komen 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 13 gezinswoningen verdeeld over 2 types in de verkoop.

De precieze invulling van de volgende fasen is nog onbekend. Dit zal naar gelang de marktvraag worden ingevuld. De weergave in de kavelkaart geeft dan ook een indruk hoe het eindbeeld van het plan zou kunnen zijn. Per vervolgfase wordt een definitieve invulling van de desbetreffende fase gekozen. De wijk biedt in ieder geval een mix aan woningtypen, die uiteenlopen van sociale tot (middel)dure (huur) woningen.
Lees meer...

Nieuws over Voor de Brug

Toekomstige bewoners Voor de Brug in Driebruggen aan het woord

De verkoop van het project Voor de Brug is in volle gang: een groot aantal woningen is al verkocht en de eerste overeenkomsten zijn getekend. Een aantal kopers woont nu ook in Driebruggen en wil hier graag blijven wonen. Waarom verhuizen ze naar dit project? Marjolein en Matthijs, kopers van een mooie eengezinswoning, vertellen hun verhaal. 

Lees verder

Start verkoop vanavond! | Voor de brug, Driebruggen

Wil jij wonen in een wijk met allure, omringd door groen en water? Dan is Nieuwbouwwijk Voor de brug in Driebruggen iets voor jou! De start verkoop is vanavond (13 november), vanaf dit moment is het mogelijk om je in te schrijven! Wie weet woon jij straks in één van de 80 woningen die in deze wijk gerealiseerd worden. 

Lees verder

13 november start verkoop | Voor de brug, Driebruggen

Nieuwbouwwijk Voor de brug wordt een wijk met allure, omringd door groen en water. De start verkoop vindt plaats op 13 november van 19:00 tot 20:30 uur in dorpshuis Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen. Kom langs en wie weet woon jij straks in één van de 80 woningen die in deze wijk gerealiseerd worden. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kievitlaan
106 m
Bushalte Gemeentehuis
205 m
Bushalte Custwijc
541 m
Bushalte Kerverland
2.24 km
Bushalte Parallelweg
2.32 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Wegwijzer
458 m
CBS de Brug
3.69 km
Constantijnschool
5.3 km
Basisschool (R.K.) 't Carillon
5.42 km
Franciscusschool
5.42 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
478 m
Jumbo
4.47 km
Rabobank
5.08 km
Troefmarkt
5.08 km
Aldi
5.29 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Medisch Centrum Oudewater
4.94 km
Drogist Flach
5.22 km
Zorgcentrum Goverwelle
5.53 km
Trekpleister
6 km
ICI Paris XL
6.97 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Voor de Brug

Is een ontwikkeling van Janssen de Jong Projectontwikkeling

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Opmaat Financieel Adviseurs