Gouwse Tuinen Fase 1 - Gouda

Bouw gaat deze zomer starten! Nog enkele woningen beschikbaar.

Wil je in Gouda wonen, maar toch ook in de polder? In dat geval biedt het nieuwbouwproject unieke mogelijkheden! Gouwse Tuinen ligt in Westergouwe-II. Gouwse Tuinen is een groene, duurzame en 100 % gasloze wijk en sluit aan op de ambitie van Westergouwe ‘Weids wonen’.

Er is veel te kiezen. Een prachtig gelegen vrijstaande villa aan het Polderpark? Of liever een riante twee-onder-een-kapwoning aan het water. Of een van de, opvallend royale, rijwoningen met een oppervlakte van maar liefst 129 m2?

Als je kiest voor een woning in Gouwse Tuinen, dan geniet je van de rust in een groene omgeving. Tegelijkertijd bieden de koopwoningen in Gouda een zeer goede bereikbaarheid. De snelweg is erg goed bereikbaar, waardoor het gemiddeld slechts 20 minuten duurt om naar Rotterdam te reizen. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in het centrum van Gouda voor een boodschap of om juist te genieten van de gezelligheid op een van de terrasjes op De Markt.

Gouwse Tuinen is de naam van 161 woningen die deel uitmaken van Westergouwe II. Deze woningen worden ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste inzichten en de modernste technieken. De grootte, ligging en verschijningsvorm verschillen.

Gouwse Tuinen fase 1 omvat:
- 4x twee-onder-een-kapwoningen aan het groen
- 4x twee-onder-een-kapwoningen aan het water
- 1x vrijstaande woning van ca. 165m2
- 43 eengezinswonignen met volop keuze in woonoppervlakte van ca. 130m2 tot ruim 180m2

Westergouwe-II is de jongste wijk van Westergouwe met in totaal zo’n 450 woningen. Allemaal 100% gasloos: De ‘cherry on top’ van het toch al duurzame Westergouwe. Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk voor zo’n 4000 mensen, van jong tot oud, van alleenstaand, grote gezinnen tot oudere echtparen met zorgbehoeften. De wijk krijgt haar eigen voorzieningen zoals winkels, gezondheidsinstellingen, een school en zelfs een eigen recreatiegebied.
Lees meer...

Nieuws over Gouwse Tuinen Fase 1 - Gouda

Nog enkele woningen beschikbaar | Gouwse Tuinen fase 1, Gouda

Een prachtige vrijstaande villa, een riante twee-onder-één-kapwoning of een royale opvallende rijwoning? Gouwse Tuinen fase 1 in Gouda heeft het allemaal! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid. 

Lees verder

Nog enkele woningen beschikbaar | Gouwse Tuinen, Gouda

In het nieuwbouwproject Gouwse Tuinen - onderdeel van Westergouwe-II in Gouda - geniet je van de rust in een groene omgeving, met alle voorzieningen van Gouda binnen handbereik. Er zijn nog woningen beschikbaar. Schrijf je nu in!

Lees verder

Wonen aan het Polderpark!

De bewoners van Westergouwe kunnen genieten van veel groen zoals het Polderpark. Wandel straks over de gebogen wandelpaden, langs de centrale vijver met verschillende bomen. Genoeg ruimte om te spelen en te ontspannen. Geniet van het Polderpark! 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Julianasluis
1.11 km
Bushalte Klein Moordrecht
1.19 km
Bushalte Oranjeplein
1.32 km
Bushalte Jacob van Lennepkade
1.38 km
Bushalte Middelblok
1.38 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
St Jozef school
1.43 km
Bibliotheek
2.45 km
Basisschool (Dalton) Casimir school
2.61 km
De Chocolade Fabriek
2.79 km
De Bibliotheek Gouda
2.81 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
629 m
Bouwmaat
984 m
Leenbakker
1.21 km
Praxis
1.22 km
Lidl
1.69 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
1.88 km
Trekpleister
2.38 km
ICI Paris XL
2.43 km
Douglas
2.43 km
Rituals
2.43 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met één van onze makelaars

Gouwse Tuinen Fase 1 - Gouda

Is een ontwikkeling van VOF Westergouwe