Weypoortsche Reede

Wij nodigen u van harte uit voor de informatieochtend op zaterdag 22 juni van 10.00 - 11.30 u in Fort Wierickerschans. Adres Weijpoort 4 te Nieuwerbrug a/d Rijn.

Tijdens de informatieochtend worden impressies en tekeningen getoond van de toekomstige ontwikkeling. Ontwikkelaar GREEN, een vertegenwoordiger van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en wij zijn aanwezig om u te informeren en vragen te beantwoorden. Uw interesse kunt u deze dag eveneens kenbaar maken aan ons.

Aan de Weijpoort 20-21 in Nieuwerbrug aan den Rijn wordt een nieuw, kleinschalig woongebied gerealiseerd. Op deze bijzondere locatie aan de Oude Rijn ontwikkelt GREEN Real Estate B.V. 14 bouwkavels met 14 ligplaatsen voor sloepen in een parkachtige omgeving. De groene scheggen met doorzicht naar de Oude Rijn vormen daarbij het hoogtepunt van deze bijzondere verkaveling. Op deze plaats kunnen woondromen werkelijk waargemaakt worden.

De ontwikkeling biedt 14 unieke kansen voor de particuliere bouw van duurzame vrijstaande- en 2 onder 1 kap woningen met een royale tuin in een parkachtige omgeving aan de Oude Rijn.

Nieuwerbrug is gelegen in het Groene Hart. In het Groene Hart is het prachtig recreëren met de boot en de fiets, maar ook te voet kan er genoten worden van wat de natuur te bieden heeft. Daarnaast is Nieuwerbrug centraal gelegen in Nederland met een goede bereikbaarheid van en naar de Randstad. Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn goed te bereiken via de A12 en via de N11 geldt hetzelfde voor Amsterdam, Leiden en Schiphol.

In de omgeving van de locatie kan er volop worden genoten van de natuur. Op een steenworp afstand ligt Fort Wieirickeschans waar heerlijk gewandeld kan worden en aan de Weijpoort is ook de Weijpoortse molen te vinden. Bij een bezoek aan deze unieke molen, welk midden in het groen staat, kan er een rondleiding worden gevolgd en geniet u volop van de groene omgeving van de molen.

De Oude Rijn, waar de locatie aan is gelegen, biedt de mogelijkheid om ook via het water erop uit te gaan. Via de Oude Rijn kan naar omliggende plaatsen als Woerden, Alphen, Nieuwkoop en Leiden worden gevaren, maar ook is Amsterdam of het IJsselmeer te bereiken met de boot vanuit de Oude Rijn.

De huidige bedrijfsactiviteiten op de locatie zijn stop gezet en de bedrijfsopstallen zijn gesloopt.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de uitwerking van het woonprogramma op deze locatie. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit op onze website publiceren en via de nieuwsbrief communiceren.

Ziet u zichzelf wonen aan de Rijn in een natuurlijke omgeving? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte!
Lees meer...

Nieuws over Weypoortsche Reede

Informatieochtend | Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug a/d Rijn

Aan de Weijpoort in Nieuwerbrug a/d Rijn wordt de Weypoortsche Reede gerealiseerd: een kleinschalig project met 14 bouwkavels en 14 ligplaatsen voor sloepen. Kom op zaterdag 22 juni a.s. naar de informatieochtend en laat je informeren over dit project.

Lees verder

Weijpoort wordt Weypoortsche Reede!

De transformatie van een bedrijfscomplex van voorheen Bunnik naar een mooi woongebied met 14-16 woningen Langs de over van de Oude Rijn is volop in ontwikkeling.

Lees verder

Verkavelings- en inrichtingsplan Weijpoort in Nieuwerbrug

Op dit moment wordt er in samenspraak met de gemeente hard gewerkt aan een mooi verkavelings- en inrichtingsplan passend bij de omgeving met veel groen en ruimte en hierop komen bouwkavels.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Wierickerschans
811 m
Bushalte Molenbrug
1.47 km
Bushalte Graaf Albrechtstraat
1.64 km
Bushalte Johan Willem Frisostraat
1.96 km
Bushalte Burg. Bruntstraat
1.99 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS de Brug
2.03 km
pax christi
2.82 km
Jorai
4.24 km
Constantijnschool
4.37 km
Franciscusschool
4.54 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
3.07 km
PostNL
3.07 km
Rabobank
3.13 km
Hema
3.19 km
Zeeman
3.22 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Trekpleister
3.19 km
Service apotheek Rubensstraat
5.82 km
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
6.21 km
Douglas
6.22 km
Etos
6.26 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Weypoortsche Reede

Is een ontwikkeling van Green Real Estate