Wonen op het Noordereiland

Wonen op het Noordereiland, dat klinkt toch al als een vakantieoord? Kom je terug van je werk dan ervaar je hier de rust en ruimte. Heerlijk recreeren en spelen op het Noordereiland. Welkom thuis!

Vijf vrijstaande villa's!
Het Noordereiland biedt niet alleen ruimte, groen- en waterbeleving. Nee, op het Noordereiland is onze architect op dit moment bezig met het uitwerken van vijf bijzonder fraaie vrijstaande villa's. De villa's beschikken over alle gemakken die een woningkoper anno 2018 zoekt. Veel woonoppervlakte om te wonen. Een grote woonkeuken, een grote woonkeuken, een garage die binnendoor bereikbaar is en uiteraard overal vloerverwarming.

Uitzicht op groen is heerlijk, maar we vergeten ook zeker de zon niet. De tuin heeft een perfecte ligging op het zuidwesten waardoor het heerlijk zitten is na een dag hard werken.

Het Noordereiland is onderdeel van het totale plan De Verwondering. Het plan De Verwondering bestaat uit het Parkeiland, Zuidereiland en het Noordereiland die van elkaar worden gescheiden door brede watergangen met elk een eigen uitstraling aan architectuur.

Buiten wonen, binnen de randstad
Wonen in het groen maar werken in de stad? Amsterdam en Amstelveen zijn binnen 30 minuten prima te bereiken. En Schiphol? Een ruim kwartiertje slechts van het Noordereiland. Nieuwveen is een heerlijke plek om te wonen met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. De basisschool ligt op 1 minuut lopen, wat wil je nog meer!?

Voortgang
Meld je aan en zodra we de eerste tekeningen van de architect kunnen tonen, zullen we je hierover informeren.
Lees meer...

Nieuws over Wonen op het Noordereiland

Ontwikkelingen Wonen op het Noordereiland, Nieuwveen

De voorbereidingen voor het project Wonen op het Noordereiland in Nieuwveen zijn in volle gang. De verwachting is dat er medio maart meer bekend wordt over de woningen, de prijzen en de start verkoop. Meld je alvast aan en blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Lees verder

Wonen op het Noordereiland in het Groene Hart

Wonen op het Noordereiland, dat klinkt toch al als een vakantieoord? Het Noordereiland, onderdeel van het plan De Verwondering in Nieuwveen, biedt niet alleen ruimte, groen- en waterbeleving. Op dit moment is de architect druk bezig met de uitwerking van vijf fraaie vrijstaande villa’s.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerkstraat
561 m
Bushalte W.P. Speelmanweg
672 m
Bushalte Kattenbrug
682 m
Bushalte RK Kerk
840 m
Bushalte Provincialeweg
898 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool Johannes de Doper
1.55 km
De Diamant
1.65 km
De Zevenhof
2.4 km
KBS Aeresteijn
2.54 km
OBS De Graankorrel
4.4 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
629 m
Aldi
3.91 km
ING Bank
4.11 km
Dirk van den Broek
4.15 km
Hema
4.27 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Zevenhoven
2.25 km
Dierenopvang
3.5 km
DIO Drogist
3.99 km
Etos
5.39 km
Aharon
5.99 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Wonen op het Noordereiland

Is een ontwikkeling van Onis Vastgoed