Thiendenland II - Zilverrijk - fase 4

Nieuw woningaanbod: Zilverrijk fase 4

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in ontwikkeling. De eerste woningen zijn al opgeleverd en binnenkort gaat de allerlaatste fase in verkoop. Wil jij ook graag wonen in deze gezellige wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? Dan hebben wij goed nieuws, want na de zomer start de verkoop van 20 royale woningen in Zilverrijk fase 4.

Laatste fase Zilverrijk
In deze laatste fase in Zilverrijk komen straks 20 zeer royale 3-onder-1 kapwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende stijlen en kleurstellingen met een koopsomindicatie vanaf € 395.000,= v.o.n. De woningen in fase 4 hebben net zoals de andere woningen in Zilverrijk een gevarieerd en kleurrijk straatbeeld. Deze laatste fase ligt aan de buitenrand van Zilverrijk en de woningen hebben daar vrij uitzicht op water en groen. Een mooie afsluiter van deze authentieke wijk!

Authentiek wonen aan het water
Zilverrijk ademt een oud-Hollandse sfeer door de architectuur met details uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Maar ondanks de eigen identiteit van de afzonderlijke woningen, zijn ze qua uiterlijk duidelijk familie van elkaar.
En de natuur ligt letterlijk om de hoek. Op verschillende plaatsen binnen Zilverrijk komen aanlegsteigers, lekker ontspannen vissen of met een bootje het water op. Geniet van het uitzicht over de typisch Hollandse landerijen.

Wat is jouw favoriete woning?
De 20 nieuwe woningen in Zilverrijk fase 4 gaan na de zomer in verkoop. De eerste stap richting deze verkoop kun je nu zelf zetten. Maak nu alvast je Mijn Eigen Huis account aan via www.woneninzilverrijk.nl en laat je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier gaan komen. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een tussen- of hoekwoning, 2-onder-1-kapwoning of vrijstaande woning? Laat het ons weten. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Zilverrijk fase 4 wilt wonen!
Lees meer...

Nieuws over Thiendenland II - Zilverrijk - fase 4

Binnenkort in verkoop: Zilverrijk Fase 4, Schoonhoven

De allerlaatste fase van Zilverrijk bestaat uit 20 woningen en gaat binnenkort in de verkoop. Wil jij graag wonen in deze gezellige wijk met dorpse sfeer en spreekt een nieuwbouwwoning in Thiendenland je aan? Maak dan alvast een woonprofiel aan, zodat je als eerste weet wanneer de start verkoop plaatsvindt. 

Lees verder

Start verkoop | Zilverrijk - fase 4 Schoonhoven

Wil jij graag wonen in een gezellige nieuwbouwwijk met dorpse sfeer? Laat het ons weten! Binnenkort gaan de laatste 20 woningen in Zilverrijk fase 4 in de verkoop. Wie weet word jij de gelukkige eigenaar van één van de royale woningen met vrij uitzicht op water en groen.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Thiendenland
315 m
Bushalte Vlierstraat
583 m
Bushalte Lopikerplein
827 m
Bushalte Van der Vlist
857 m
Bushalte Lopikerplein/De Toren
883 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Openbare Bibliotheek
5.7 km
OBS De Hazelmuis
7.8 km
CBS Samen Op Weg
9.23 km
OBS Klim-op
9.24 km
Basisschool (R.K.) 't Carillon
10.78 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
1.1 km
Spar
1.31 km
VVV
1.36 km
Rabobank
1.38 km
Hema
1.43 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
DIO Drogist
4.25 km
Bax
5.87 km
HuisartspraktijkPlusApotheek De Kool
6.15 km
DA
6.27 km
Kruidvat
6.29 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar