Nieuwbouw Gnephoek 15-17, Alphen aan den Rijn

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Nieuwbouw Gnephoek 15-17

FRAAIE EN VRIJ GELEGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING AAN DE GNEPHOEK!

Aan de rand van Alphen aan den Rijn ligt deze prachtige en unieke locatie aan de Gnephoek. Hier worden deze royale twee-onder-een-kap woningen van 158 en 167 m² gebruiksoppervlakte gerealiseerd en dat is nog zonder de inpandige berging. Hier kunt u vrij en royaal wonen op een ruim perceel, parkeergelegenheid op eigen terrein en in de woning alle ruimte voor al je woonwensen. Heerlijk genieten met enerzijds het uitzicht op de Oude Rijn en anderzijds een fantastisch uitzicht over de polder.

LANDELIJKE EN CENTRALE LIGGING
Je zou het misschien niet zeggen als je over de boerenweg rijdt door het landschap met zijn graslanden en slootjes maar de Gnephoek ligt zeer centraal tussen alle grote plaatsen van de Randstad in. Zo bereikt u Leiden binnen twintig minuten met de auto. De nieuwe Maximabrug zorgt dat u zo de N11 oprijdt richting Leiden, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Al fietsend ben je binnen tien minuten tussen de winkels en restaurantjes in het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn. Terwijl je aan de Gnephoek kunt genieten van rust en ruimte. Misschien is dit wel het best bewaarde geheim van het Groene Hart…

WONEN TUSSEN POLDER EN WATER
In de winter schaatsen over de kleine slootjes tussen de polders, in de zomer een hengeltje uitgooien achter je huis en dan dat prachtige uitzicht over de weilanden. De reiger slaat zijn vleugels uit, de hazen rennen door het land en die vogel die dat visje grijpt voor hij wegvliegt. De natuur is zo prachtig. Het zou zomaar jouw uitzicht kunnen worden. Wat denk je van dat goede voornemen toch omzetten naar werkelijkheid en nu dan echt iedere week een rondje hardlopen of fietsen? Fantastisch dat je hier zo de Oude Rijn kan volgen en zo iedere keer kan kiezen voor een ander rondje.

DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG
Aannemingsbedrijf Bruijnes uit Alphen aan den Rijn zal op deze locatie de realisatie van de van deze fraaie nieuwbouw twee-onder-een-kapwoning verzorgen. Vanzelfsprekend worden de woningen gasloos opgeleverd. De woning is ontworpen met duurzame materialen en energiezuinige installaties. De warmwatervoorziening, (vloer)verwarming en -koeling is all electric en wordt verzorgd door een speciale luchtwarmtepomp. De duurzame energie wordt opgewekt door middel van uitbreidbare zonnepanelen. Hiermee heeft de woning zeer lage energielasten en is volledig toekomstbestendig met oog voor u en de omliggende natuur.


Daarbij verliezen we de uitstraling en wooncomfort niet uit het oog, neem deze kenmerken zoals het mansardedak wat voor verrassend veel ruimte in de woning zorgt, de fraaie en opvallende omtimmerde goten als mooi accent, de onderhoudsarme dakkapellen in de voor en achtergevel, de fraaie en vrij indeelbare zijuitbouw met openslaande deuren naar de tuin en het groene en natuurvriendelijke sedumdak op de berging. Dat maakt deze twee-onder-een-kapwoning compleet, een lust voor het oog en zo passend voor deze plek.

VRIJHEID IN EN RONDOM DE WONING
Bent u toe aan het leven met rust en ruimte om u heen? Altijd al gedroomd van wonen op een bijzondere plek met veel ruimte rondom uw woning? Dan is dit uw kans om die droom werkelijkheid te laten worden! Deze tuin biedt u alle gelegenheid om de handen uit de mouwen te steken en van het buitenleven te genieten. Enkel het jaagpad scheidt de tuin van de Oude Rijn maar het gevoel van vrijheid is hier volop aanwezig.

FLEXIBELE INDELING
De twee woningen hebben een royale keuken waar ruimte is voor een keuken in U-opstelling, een ruime tuingerichte living en als extra nog de tuinkamer. Een heerlijke plek om te lezen, werken of spelen. Op de eerste verdieping komen een drietal ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt alle ruimte om de gewenste indeling te bepalen. Een open zolder, royale masterbedroom of ruime kinderkamers? In de gesprekken met de kopersbegeleiding bepaal je zelf hoe deze ruimte uitgevoerd mag worden. Daarnaast bestaan nog diverse mogelijkheden om de woning uit de breiden op de begane grond. Met een vrij uitzicht over het water van de Oude Rijn en de koeien in de wei, is het heerlijk genieten van de rust op het platteland.

KENMERKEN VAN DE WONINGEN

• Ruime kavels
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Inpandige bergingen met uitstraling van garage
• Fraaie serre cq. tuinkamer aan de zijkant met diverse indelingsmogelijkheden
• Traditionele en fraaie mansarde kap met overstekken
• Standaard al voorzien van diverse grote dakkapellen op de 1e en 2e verdieping!
• Gebruiksoppervlakte van circa 158 en 167 m²
• Gasloze woning met duurrzame warmtepompinstallatie (lucht/water)
• Vloerverwarming en vloerkoeling op de begane grond en de eerste verdieping
• Drie ruime slaapkamers en mogelijkheid voor slaapkamers op de tweede verdieping
• Mooie badkamer met ruimte voor de douche, het ligbad en de wastafel
• Sanitair en tegelwerk is inbegrepen, de keuken niet en naar eigen wens van koper.
• Separaat toilet op eerste verdieping.
• Technische ruimte op zolder met aansluiting voor de wasmachine en de wasdroger.
• Standaard wordt de woning uitgevoerd met zonnepanelen (uitbreiding is mogelijk).
• Groen sedumdak op de berging en de tuinkamer.
• Diverse optie- en uitbreidingsmogelijkheden.

DE VOORDELEN VAN NIEUWBOUW OP EEN RIJ

• Alles kan naar eigen wens uitgekozen worden.
• De hele woning is nieuw en daardoor gaat alles lang mee.
• In de eerste jaren heeft u zo goed als geen onderhoud en kunt u daardoor optimaal genieten van zorgeloos wonen.
• De laatste eisen qua energiezuinigheid worden bij deze woningen aangebracht wat zorgt voor een comfortabel gasloos huis met een beperkt energieverbruik. Een constante temperatuur en heerlijk warme voeten door de vloerverwarming.
• Nog beter, met de zonnepanelen wek je zelf je energie op!
• Veilig wonen want alle installaties zijn nieuw en de sloten en het hangwerk voldoen aan de laatste gestelde eisen.

HET VERKOOPTEAM
Wij zijn erg enthousiast over de locatie en deze fraaie twee-onder-een-kapwoning. Als gerenommeerd NVM makelaarskantoor en tevens NVM-Nieuwbouwspecialist begeleiden wij jou graag bij de aankoop van jouw woning. Drieman Garantiemakelaars is sterk vertegenwoordigd in het Groene Hart met meerdere makelaarskantoren die bij vele nieuwbouwprojecten betrokken zijn.

Als verkoopteam staan wij voor je klaar om je te verwelkomen als nieuwe bewoner en trotse eigenaar van een van deze prachtige twee-onder-een-kapwoningen gelegen op deze mooie locatie. Wij voorzien je graag van alle informatie en adviseren je optimaal bij het aankoopproces. Graag maken wij je wegwijs bij de aankoop van jouw nieuwe woning aan de Gnephoek. Ook voor de verkoop van jouw huidige woning ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je kosteloos een vrijblijvend adviesgesprek aan. Neem gerust contact met ons op of voel je welkom op ons kantoor voor een kennismaking.

Vraagprijs € 850.000,- v.o.n.

Bij concrete interesse heeft u de mogelijkheid om een voorstel voor de woning uit te brengen. Verkoper behoudt zich het recht om naast de hoogte van bieding ook naar de bijbehorende voorwaarden te kijken.
Lees verder...

Nieuws over Nieuwbouw Gnephoek 15-17

Riante twee-onder-één-kapwoning aan de Gnephoek nog beschikbaar

Een zeer royaal woonoppervlak, 4 slaapkamers, een ruime living en ook nog een extra tuinkamer; het zijn allemaal kenmerken van Gnephoek 17 in Alphen aan den Rijn. Benieuwd naar deze twee-onder-één-kapwoning? We lichten hem verder voor je uit.

Lees verder

Te koop: twee fraaie twee-onder-één-kap-woningen aan de Gnephoek

Op een prachtige en unieke locatie aan de Gnephoek in Alphen aan den Rijn worden twee royale twee-onder-één-kap-woningen gerealiseerd. Hier woon je heerlijk vrij met een prachtig uitzicht, in een woning die ruimte biedt voor al jouw woonwensen.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Verwo Alphen
163 m
Bushalte Ondernemingsweg
222 m
Bushalte 's Molenaarsbrug
464 m
Bushalte Genielaan
522 m
Bushalte Avifauna
581 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Fontein 1
2.35 km
OBS De Vroonhoeve
2.46 km
De Verrekijker
2.47 km
Het Vianova
2.49 km
De Wereldwijzer
2.52 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
1.04 km
Leenbakker
1.29 km
Zeeman
1.29 km
Attent
1.55 km
Gamma
1.75 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Apotheek
2.29 km
Mediq Apotheek Woubrugge
3.02 km
Kring-apotheek Hazerswoude
5.73 km
Rijnland Ziekenhuis
6.77 km
Rijnland Apotheek
6.82 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn