Aantrekkelijke financieringsregeling voor laatste woningen Heren van Linnaeus

17 november 2022

In Heren van Linnaeus in Boskoop is inmiddels 80 procent van de woningen verkocht. Er zijn nog twee royale en duurzame woningen te koop (bnr 1 en 2) met vrij uitzicht op de polder. Deze woningen worden nu aangeboden met een aantrekkelijke financieringsregeling.

Bouwnummer 1 (type Graaf)
Met een woonoppervlak van circa 232 m² en maar liefst zes slaapkamers kun je in deze vrijstaande villa meer dan comfortabel wonen. De woning heeft een riante woonkamer met een prachtige erker. De grote raampartijen en de erker voorzien de villa van een prachtige lichtinval en een mooi uitzicht op de diepe achtertuin op het zonnige zuiden. Het riante kavel van circa 491 m² zorgt voor een heerlijk vrij gevoel. Je kunt op eigen terrein twee auto’s parkeren en beschikt daarnaast ook over een ruime inpandige stenen berging/garage. Tot slot heeft de villa nog verschillende opties om deze aan te passen naar jouw woonwensen. De koopsom voor deze villa met financieringsregeling* bedraagt € 824.500 v.o.n.

Bouwnummer 2 (type Baron)
Met deze vrijstaande villa kies je echt voor ruimte: de villa heeft namelijk een woonoppervlak van maar liefst 239 m² en een kaveloppervlak van circa 550 m². Met drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de tweede verdieping is de villa zeer geschikt voor grote(re) gezinnen. De keuken, bijkeuken en woonkamer bevinden zich in deze villa op de eerste verdieping. Door het balkon aan de achterzijde van de eerste verdieping kun je hier ook vanuit de woonkamer eindeloos genieten van het prachtige uitzicht. Ook aan parkeren is gedacht: je kunt twee auto’s parkeren op eigen terrein en beschikt daarnaast ook nog over een ruime inpandige stenen berging/garage. De koopsom voor deze villa met financieringsregeling* bedraagt € 889.500,- v.o.n.


Aantrekkelijke financieringsregeling
Kies je voor één van deze twee woningen dan profiteer je nu van een aantrekkelijke financieringsregeling*. Je koopt de woning met een korting op de marktwaarde. Deze waarde is vastgesteld door een erkend makelaar/taxateur (de taxatiewaarde). De aankoopprijs ligt daarmee een stuk lager dan de taxatiewaarde. Dit heeft voor jou als koper drie grote voordelen:

1. Een lagere hypotheek die leidt tot fors lagere maandlasten.
2. Deze lagere financieringsbehoefte vergroot jouw mogelijkheden om de hypotheek voor de aankoop van de woning rond te krijgen.
3. Het geeft je extra financiële armslag om jouw (eventuele) eigen woning voor een goede/scherpe prijs te koop te zetten, waardoor deze in de regel veel eerder verkocht zal worden, waarmee de periode van dubbele maandlasten en het overbruggingskrediet wordt geminimaliseerd.

*Aan deze regeling zijn voorwaarden verbonden. Vraag ernaar bij de verkopend makelaar.

Meer weten?
Heb jij concrete interesse in één van deze woningen? Of wil je graag meer weten over de woningen en/of de aantrekkelijke financieringsregeling? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Heren van Linnaeus?

Bekijk ook het project Heren van Linnaeus

In verkoop
custom media
Meer informatie

Heren van Linnaeus

Boskoop

1 woning beschikbaar
183m - 238m woonoppervlakte
€ 824.500 tot € 1.189.500