Laatste kans op wonen in De Tolgaarder

26 juni 2024

Een royaal woonoppervlak van 130 m², standaard drie ruime slaapkamers en een fijne achtertuin aan het water; het zijn allemaal kenmerken van de laatste beschikbare woning in De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. We lichten deze fraaie woning voor je uit.

De nog beschikbare woning in De Tolgaarder betreft een hoekwoning, die jou alle ruimte biedt om heerlijk te wonen. De woning is voorzien van een fijne woonkamer en open keuken waar plaats is voor een u-vormige opstelling. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een ruimte die je naar eigen wens in kunt delen. Wat denk je bijvoorbeeld van een extra slaapkamer of een werk-/hobbykamer? Aan jou de keuze!

De hoekwoning heeft in de zijgevel een grote glaspui in de vorm van een bloemkozijn. Hierdoor ontstaat binnen meer ruimte. Daarnaast zorgt de tot aan de vloer reikende pui in de achtergevel voor een aanzienlijke hoeveelheid licht in huis! Ook buiten is het genieten geblazen. De openslaande deuren in de woonkamer bieden je toegang tot de heerlijke achtertuin van 200 m² aan het water. Deze ligt op het westen en is maar liefst 15 meter diep, waardoor je hier na je werk nog volop kunt genieten van de avondzon. De koopsom voor deze hoekwoning bedraagt € 565.000,- v.o.n.

Droomwoning gevonden?
Wil jij graag wonen in deze fraaie woning, op een landelijke locatie midden in de Randstad? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Deze vertelt je graag meer over deze woning en het duurzame karakter van dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Tolgaarder?

Bekijk ook het project De Tolgaarder

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

2 woningen beschikbaar
130m woonoppervlakte
€ 535.000 tot € 557.500