De Tolgaarder, Nieuwerbrug aan den Rijn

In verkoop

Wonen voor ieder wat wils!!

De verkoop voor De Tolgaarder is gestart!

Schrijf je nu in voor De Tolgaarder om in aanmerking te komen voor 1 van de woningen.

Nu inschrijven

De Tolgaarder

Heerlijk landelijk wonen, middenin de Randstad!

Welkom in De Tolgaarder, waar je duurzaam en plezierig woont in Nieuwerbrug aan den Rijn. De Tolgaarder maakt deel uit van de nieuwe wijk De Wijde Wiericke.

In totaal worden er elf comfortabele woningen in een moderne bouwstijl gerealiseerd, waarbij je kunt kiezen uit drie woningtypen. Extra fijn is dat alle woningen een zonnige tuin aan het water hebben. Het plan bestaat uit: zeven tussenwoningen en vier hoekwoningen.

Verdiep je via de projectwebsite in de woningen van je voorkeur en dien je inschrijving op tijd in. Hulp nodig? Wij staan je graag te woord.

Door de vele mooie en historische locaties is Nieuwerbrug een charmant dorpje. De Weypoortse molen uit 1674 is zo’n historisch plekje alsook Fort Wierickeschans. Dat werd in de 17e eeuw gebouwd als verdedigingswerk als onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie. De robuuste gebouwen en de dikke verdedigingswallen van het fort maken het een prachtige locatie om te bezoeken. Erlangs stroomt de Enkele Wiericke en verderop, in het dorp, de Dubbele Wiericke. Beide waterwegen komen uit in de Oude Rijn en dat zorgt voor veel vertier. In de zomer is het een komen en gaan van motorbootjes en sloepjes. In de winter, als het flink gevroren heeft, wordt er volop geschaatst!

Het is vroeg in de morgen, de zon komt op en schijnt door de ramen naar binnen. Het is fijn wakker worden in de rust van een dorpse en landelijke omgeving. Met de vogels op de achtergrond stap je de tuin in voor een kopje koffie. Ondanks dat er gewerkt moet worden voert het vakantiegevoel toch de boventoon. Vandaag ga je voor je werk naar Den Haag en morgen naar Utrecht, maar gelukkig zijn deze steden snel te bereiken. Binnen 4 minuten ben je op de A12 en een half uurtje later ben je in Den Haag. Je denkt al aan morgen, want dan is de reistijd zelfs maar een kwartier.

Als we de aarde leefbaar willen houden voor onze kinderen, dan moeten we echt met z’n allen aan de slag. De aankoop van een nieuwbouwwoning is alvast een stap in de juiste richting. Jouw woning wordt goed geïsoleerd, voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en je krijgt zonnepanelen op het dak! Daarmee is jouw nieuwe woning vele malen energiezuiniger dan bijvoorbeeld een woning uit de jaren ’90. Een nieuwbouwwoning krijgt standaard energielabel A+++ mee, is minder belastend voor het milieu en stoot ook minder CO2 uit.

Als je woont in een mooie groene omgeving, dan wil je dat gevoel natuurlijk ook rondom je woning ervaren. Een groene, waterdoorlatende tuin is in dit geval een mooie toevoeging. Door de klimaatverandering zijn er vaker periodes van droogte en langdurige hoosbuien. Het regenwater sijpelt de tuin in en zoekt z’n weg in de bodem. In een volledig betegelde tuin kan het water niet weg. Daarom mag je in jouw voor- en achtertuin (excl. talud) niet meer dan 50% verharding aanbrengen. Leg een watervriendelijke tuin aan, zodat je droge voeten houdt en biodiversiteit rond je huis hebt. Vogels en vlinders zullen zich er dan steeds vaker laten zien.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Nieuws over De Tolgaarder

Laatste woningen te koop in De Tolgaarder

Landelijk en duurzaam wonen midden in de Randstad? Dat kan in De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. In dit nieuwbouwproject, dat onderdeel uitmaakt van de wijk De Wijde Wiericke, zijn inmiddels de laatste woningen te koop. We lichten een woning voor je uit.

Lees verder

De Tolgaarder: landelijk wonen midden in de Randstad

De verkoop van nieuwbouwproject De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn is momenteel in volle gang. Ook jij kunt nog wonen op deze mooie landelijke locatie midden in de Randstad. We lichten een nog beschikbare hoekwoning voor je uit.

Lees verder

Ruim en comfortabel wonen in De Tolgaarder

Welkom in De Tolgaarder, waar je duurzaam en plezierig woont in Nieuwerbrug aan den Rijn. In totaal komen er elf comfortabele woningen in een moderne bouwstijl. We lichten één van deze woningen, een fraaie hoekwoning, voor je uit.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Sanitair badkamer en toilet


Bekijken - Sanitair badkamer en toilet
- Sanitair badkamer en toilet

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Graaf Albrechtstraat
182 m
Bushalte Burg. Bruntstraat
454 m
Bushalte Johan Willem Frisostraat
560 m
Bushalte Hoge Rijndijk
841 m
Bushalte Verburg
844 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS de Brug
499 m
Prins Willem-Alexanderschool
1.77 km
Constantijnschool
3.07 km
Franciscusschool
3.25 km
Johan Frisoschool
3.62 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
1.66 km
Plus supermarkt
1.68 km
Jumbo
3.5 km
Spar
3.67 km
Gamma
3.86 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
302 m
Huisartsenpraktijk Driebruggen
3.57 km
Service apotheek Rubensstraat
4.84 km
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
5.21 km
Hofpoort
5.44 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Emiel

De Koning makelaars

Jan Douwe

De Koning makelaars

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

De Tolgaarder

Is een ontwikkeling van:

Van Wengerden & Visser

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.