Laatste woningen te koop in De Tolgaarder

29 mei 2024

Landelijk en duurzaam wonen midden in de Randstad? Dat kan in De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. In dit nieuwbouwproject, dat onderdeel uitmaakt van de wijk De Wijde Wiericke, zijn inmiddels de laatste woningen te koop. We lichten een woning voor je uit.

Een nog beschikbare woning, bouwnummer 4, is met een woonoppervlak van 130 m² heerlijk ruim. Deze hoekwoning heeft een fijne woonkamer en open keuken waar plaats is voor een u-vormige opstelling. De openslaande deuren in de woonkamer bieden je toegang tot de tuin aan het water. Deze ligt op het westen, waardoor je hier in de avond nog heerlijk kunt genieten van de zon. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een open ruimte die je nog helemaal naar wens kunt indelen.

Deze heerlijke woning ligt praktisch naast het parkeerhof. In de zijgevel van deze woning bevindt zich een raampartij. Daarnaast reiken de puien in de achtergevels tot aan de vloer wat zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid licht! Ook fijn: deze woning beschikt over maar liefst 10 zonnepanelen; duurzaam voor het milieu én jouw portemonnee! De koopsom voor deze hoekwoning bedraagt € 530.000,- v.o.n.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook als je graag meer wilt weten over deze woning, helpt de verkopend makelaar je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Tolgaarder?

Bekijk ook het project De Tolgaarder

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

1 woning beschikbaar
100m - 133m woonoppervlakte
€ 530.000 tot € 590.000