Alexander, Waarder: duurzame woningen per direct beschikbaar!

10 januari 2024

Ben je op zoek naar een duurzame en energiezuinige woning waar je al op zeer korte termijn kunt wonen? Dan is nieuwbouwproject Alexander in Waarder dé plek voor jou! Er zijn op dit moment nog twee woningen te koop die per direct beschikbaar zijn.

Met woonoppervlaktes van 129 en 143 m² is het in deze laatste rij- en hoekwoning in Alexander heerlijk royaal wonen. De woningen beschikken over drie slaapkamers, een luxe badkamer en een volledig ingerichte voor- én achtertuin. De keuken, wanden en vloeren kun je nog naar jouw eigen wens uitkiezen (niet inbegrepen in de koopsom). In de achtertuin is het heerlijk genieten. Deze bereik je via de openslaande deuren en is voorzien van een fraaie steiger. Daarnaast komt er in het openbaar gebied een vlonder aan het water en een leuke kleine speeltuin. Zo biedt Alexander ook aan jonge bewoners een fijne plek om te leven, spelen en op te groeien.

Energieneutraal en comfortabel wonen
De woningen in Alexander zijn helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. Zo zijn ze gasloos en beschikken over het energielabel A++++. Dit betekent dat je hier bij normaal gebruik energieneutraal kunt wonen. Fijn voor het milieu en voor jouw portemonnee! De woningen zijn onder andere voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De vloerverwarming en koeling maken de woningen zeer comfortabel, zowel tijdens koude winters als warme zomers.

Interesse?
Spreekt wonen in Alexander jou aan? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt je graag meer over deze fraaie woningen en de mogelijkheden die deze woningen jou bieden. En kies je voor wonen in Alexander, dan kun je - zodra de financiën rond zijn - gelijk naar de notaris om de sleutel in ontvangst te nemen. Dat is nog eens een mooi begin van 2024!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Alexander

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

129m - 143m woonoppervlakte
€ 494.910 tot € 631.630