Bentwijck fase 1 85% verkocht, fase 2 in aantocht!

16 maart 2023

De verkoop van de woningen in Bentwijck fase 1 in Benthuizen gaat als een speer. Inmiddels is al 85% van de woningen verkocht. Daarnaast is fase 2 in aantocht. Voor de belangstellenden van deze tweede fase wordt er op 5 april a.s. een woonworkshop georganiseerd.

In de gezellige en kindvriendelijke nieuwbouwwijk Bentwijck, dat grenst aan het natuurgebied Bentwoud, komt een zeer divers woningaanbod van in totaal circa 140 koopwoningen en 54 huurwoningen. Het woningprogramma bestaat uit eengezinswoningen, twee-onder-één kapwoningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Kortom, voor ieder wat wils! Alle woningen zijn energieneutraal en beschikken over het hoogste energielabel (A++++).

Schrijf je in als reserve kandidaat voor fase 1
Op dit moment zijn de gesprekken met kandidaten voor de laatste woningen in fase 1 van Bentwijck in volle gang. Mocht je nog in aanmerking willen komen voor één van deze woningen, schrijf je dan nog in als reserve kandidaat. Wanneer één van de kandidaten van de koop afziet, zal een nieuwe reserve kandidaat worden benaderd. Kijk op de projectwebsite bij de woningselector welke woningen nog niet verkocht zijn.

Woonworkshop Bentwijck fase 2
De voorbereidingen voor de verkoop van fase 2 van Bentwijck zijn in volle gang. Ook in deze fase is het woningaanbod gevarieerd met rijwoningen, twee-onder-één kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Voor alle belangstellenden van deze fase wordt er op woensdag 5 april a.s. in de avond een woonworkshop georganiseerd. Tijdens deze woonworkshop ontvang je meer informatie over Bentwijck fase 2, de mogelijkheden binnen deze fase en de planning. Ook krijg je als deelnemer van de workshop straks voorrang bij de toewijzing van de woningen in deze fase.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
Heb jij je al ingeschreven als belangstellende van Bentwijck? Door je op de projectwebsite aan te melden blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zoals de workshop en start verkoop van Bentwijck fase 2. Hier kun je je tevens aanmelden als reserve kandidaat voor fase 1. Nog vragen? Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850