Binnenkort in verkoop: de Thuishaven, Hoogmade

21 april 2024

Heb je altijd al gedroomd van vrijstaand wonen aan het water met een eigen ligplaats voor een boot? Dit kan werkelijkheid worden in nieuwbouwproject de Thuishaven in Hoogmade. De verkoop van dit project gaat medio mei van start.

In de Thuishaven komen 6 unieke, vrijstaande villa’s met een maritieme uitstraling. De villa’s komen op de plek van de voormalige werf en oude jachthaven, direct aan de Wijde Aa; het perfecte startpunt om prachtige vaartochten te maken. De villa’s bieden je met woonoppervlaktes van maar liefst 220 tot 240 m² alle ruimte om jouw woonwensen waar te maken en zijn onder andere voorzien van een riante living en woonkeuken, meerdere slaap- en werkruimtes, een royale badkamer en een grote berging.

Duurzaam en energiezuinig wonen
In de Thuishaven woon je duurzaam en energiezuinig. De villa’s worden optimaal geïsoleerd en voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Hierdoor geniet je het gehele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Ook fijn: bij de bouw wordt gebruikgemaakt van materialen met een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Blijf op de hoogte van dit project
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start verkoop van de Thuishaven. Deze start naar verwachting medio mei. De definitieve verkoopprijzen zullen dan ook bekend worden. Deze zullen variëren tussen de 1 en 1,3 miljoen v.o.n. Wil je op de hoogte blijven van de start verkoop? Meld je dan aan via het interesseformulier op de projectwebsite. Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Thuishaven?

Bekijk ook het project De Thuishaven

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Thuishaven

Hoogmade

6 woningen beschikbaar
200m - 219m woonoppervlakte
€ 1.070.000 tot € 1.300.000