Bouw Alexander in Waarder gestart

16 februari 2023

De bouw van de zeven nieuwbouwwoning van Alexander in Waarder is van start. De palen zijn geslagen, de bronnen voor de warmte-koudeopslag zijn geplaatst, de installaties en vloeren zijn aanbracht en de contouren van de woningen zijn al goed te zien.

Eerder deze maand is ook de beschoeiing aangebracht en momenteel wordt de waterpartij aan de achterzijde van de woningen verder afgegraven. Zo ontstaat er een fraai en breed water grenzend aan de achtertuinen. Deze tuinen worden in een later stadium voorzien van een mooie houten vlonder. Volgende stap in het bouwproces is het plaatsen van de wanden op de begane grond, wat nog deze maand zal starten. Kortom, de bouw is in volle gang!

Comfortabel wonen in het Groene Hart
Het exclusieve nieuwbouwproject Alexander komt midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen Gouda en Woerden. De omgeving is dorps en vooral heel groen. De zeven woningen in het project zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Een fraaie steiger in de achtertuin, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op alle verdiepingen én een luxe badkamer is wat je sowieso kunt verwacht. Iets voor jou? Kies dan nu voor één van de nog beschikbare woningen! De oplevering staat al gepland voor komende zomer.

De bouwplaats bezoeken
Ben jij benieuwd naar de locatie van Alexander? Het is mogelijk om - onder begeleiding - de bouwplaats te bezoeken en zo de sfeer te proeven op de locatie. Ook is er op een bouwplaats een model van het metselwerk en de stenen van de woningen te zien. Interesse in een bezoek? Maak een afspraak met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Alexander

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

129m - 143m woonoppervlakte
€ 494.910 tot € 631.630