Een mistige ochtend in HoogTij

23 februari 2023

Zeg nou zelf: op deze prachtige locatie langs de Hollandsche IJssel in Gouderak wil je toch wonen!? Het is nog mogelijk in HoogTij. Geniet in jouw riante vrijstaande villa van de rust en de ruimte en het meer dan fantastische uitzicht!

De bouw van de villa’s in HoogTij is in volle gang. De vijf hofvilla’s zijn inmiddels voorzien van hun rieten kap. Momenteel wordt er gewerkt aan de afbouw van de hofvilla's. De bouw van de twee dijkvilla’s is inmiddels ook van start. Naar verwachting worden de eerste woningen nog voor de zomer van 2023 opgeleverd.

Nog twee hofvilla’s te koop
Er zijn op dit moment nog twee riante hofvilla’s te koop, met een woonoppervlakte van maar liefst 214 m². Op de benedenverdieping lopen de woonkeuken, dining room en riante living soepel in elkaar over. De verdiepingen bieden plaats aan royale slaapkamers en twee of meer badkamers. Een zee aan ruimte dus!

De hofvilla’s liggen rondom een besloten binnenhof en zijn bereikbaar via de groene, ronde oprijlaan. Hier omheen komen parkeerplaatsen. Aan de voorzijde van de woningen kun je je buren ontmoeten. De achterzijde biedt vrij uitzicht op de rivier. De breed uitlopende tuinen bieden alle ruimte om te genieten en zijn een waardevolle aanvulling op de toch al riante villa's.

Droomwoning gevonden?
Neem bij interesse en voor meer informatie over de nog beschikbare villa’s in HoogTij contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000 tot € 1.425.000