Fraai 3-kamer appartement te koop in Buitenplaats Rhijnstaete

24 november 2022

De verkoop van Buitenplaats Rhijnstaete in Leiderdorp is in volle gang. Koetshuis II, een fraai 3-kamer appartement met een tuin en veranda, is nog te koop. Zowel de bouw als oplevering staan gepland voor 2023. Dit jaar kopen is dus al volgend jaar wonen!

Dit fraaie 3-kamer appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een woonoppervlak van circa 85 m². Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een badkamer en toilet met hoogwaardig sanitair en tegelwerk (met veel keuzevrijheid), twee privéparkeerplaatsen aan de oprijlaan en een eigen berging.

Het duurzame appartement is gasloos en voorzien van vloerverwarming en -koeling. Dit maakt het zowel in de zomer als winter aangenaam om te wonen. Ook buiten is het volop genieten; de privétuin heeft een oppervlak van circa 53 m² en is voorzien van een fraaie veranda en 2e terras. Deze ligt op het westen, waardoor je hier tot laat op de dag nog kunt genieten van de zon met uitzicht op de Oude Rijn en Spanjaardbrug naar Leiden. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 565.000 v.o.n.

Buitenplaats Rhijnstaete biedt meer!
Bewoners en bezoekers van Buitenplaats Rhijnstaete kunnen naast hun eigen buitenruimte ook genieten van de gezamenlijke tuin. En dit is niet zomaar een tuin! Deze heeft een oppervlak van maar liefst 1.500 m² met een terras en prachtige bomen en planten. Hier is volop ruimte voor sociale contacten, bijvoorbeeld voor een potje jeu de boules op de hiervoor aangelegde baan, of voor een barbecue in de buitenkeuken. Maar ook voor een borrel met vrienden en/of familie is dit een perfecte plek. En dat alles nabij veel winkelvoorzieningen en met het centrum van Leiden op loopafstand.

Interesse?
Klinkt dit voor jou als de ideale woonlocatie en wil je graag meer weten over dit 3-kamer appartement? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.