Het Erf: vrijstaand wonen op een boerenerf te Aarlanderveen

29 december 2023

Een landelijke omgeving, energiezuinig wonen en een royaal woonoppervlak midden in de natuur. Hier geniet je allemaal van als de beschikbare vrijstaande woning op een voormalige boerderijlocatie jouw nieuwe droomhuis wordt. Ontdek alle kenmerken van de woning.

Het 185 m² woonoppervlak van deze royale vrijstaande woning (bouwnummer 13) binnen nieuwbouwproject Het Erf geeft je alle ruimte om fijn en comfortabel te wonen. Beneden vind je een ruime keuken en eet- en woonkamer, met grote ramen met veel natuurlijke lichtinval. Het uitbouwen van de woonkamer met een uitbouw van 1,2 meter valt ook onder de mogelijkheden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamer en een badkamer en separaat toilet. De bovenste verdieping met een breedte en lengte over het hele woonoppervlak kun je naar wens indelen en biedt ruimte voor maatwerk, op het gebied van dakramen, een vliering en een dakkapel. De woning bevat tevens een berging en eigen parkeerplaats.

Bij de bouw van deze duurzame woning worden enkel duurzame, secundaire grondstoffen en circulaire materialen gebruikt. Je krijgt volop duurzame mogelijkheden, zoals het toevoegen van zonnepanelen, de voorbereiding voor een laadpaal en warmtepomp. Daarnaast wordt de woning geheel gasloos opgeleverd.
De koopsom voor deze prachtige vrijstaande woning bedraagt € 849.900,- v.o.n.

Over project Het Erf
Hier gaan elegantie, charme en eenvoud hand in hand. Op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 te Aarlanderveen worden op een sfeervol erf boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd. Een locatie waar je geniet van de rust, de ruimte en de natuur, met veel voorzieningen in de buurt. Leiden of Schiphol zijn een klein half uurtje rijden en binnen 10 minuten bevind je je in Alphen aan den Rijn of de Nieuwkoopse plassen. Ook kun je genieten van verschillende fietsroutes in de buurt.

Is deze woning iets voor jou?
Zie je jezelf al wonen op het boerenerf? Of wil je graag meer weten over de beschikbare vrijstaande woning? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Erf?

Bekijk ook het project Het Erf

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Erf

Aarlanderveen

3 woningen beschikbaar
90m - 185m woonoppervlakte
€ 384.900 tot € 929.900