Koetshuis nummer 5 Buitenplaats Rhijnstaete beschikbaar

01 februari 2023

Het prachtige 3-kamerappartement Koetshuis nummer 5 in Buitenplaats Rhijnstaete is nu beschikbaar! Dit fraaie appartement bevindt zich op een schitterende locatie nabij de Oude Rijn in Leiderdorp en is van alle gemakken voorzien. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Dit fraaie royale appartement ligt op de eerste verdieping van het Koetshuis en heeft een woonoppervlakte van 82 m². Het appartement beschikt over een Frans balkon op het noordwesten en een ruim balkon van circa 11 m². Heerlijk genieten!

Aan alles gedacht
Aangenaam wonen kun je gegarandeerd in dit appartement. Het is een bijzonder mooi en duurzaam appartement (A+++) met een fraaie woonkamer met open keuken. De ligging onder de kap met extra hoge plafonds van maar liefst 2.85 meter hoog geven het appartement een bijzondere woonbeleving.

Het appartement is voorzien van luxe sanitair en tegelwerk van hoge kwaliteit, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. Aan alles is gedacht: zo is er vloerverwarming en -koeling aanwezig. Dit maakt het appartement aangenaam warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Daarnaast beschikt het appartement over zonnepanelen op de eigen meter en twee eigen privéparkeerplaatsen langs de oprijlaan. Bij oplevering is het appartement behangklaar. De keuken wordt casco opgeleverd. Zo kun je die nog helemaal naar eigen wens inrichten!

Unieke buitenplaats
Het Koetshuis van Buitenplaats Rhijnstaete ligt direct aan de Oude Rijn en biedt straks plek aan 6 royale appartementen. Je komt te wonen op een unieke buitenplaats met een gezamenlijke tuin van maar liefst 1500 m2 voorzien van onder andere een terras met tuinmeubilair, buitenkeuken en Jeu de Boules baan. Wonen in Buitenplaats Rhijnstaete betekent groen wonen nabij het water, met hartje Leiden op loopafstand.

Interesse in dit appartement?
Klinkt dit als jouw droomwoning? Klik hier om het appartement te bekijken en neem bij concrete interesse contact op met de makelaar. Zij kunnen je verzekeren van fijne, professionele begeleiding bij de aankoop en natuurlijk de afwerking van jouw toekomstige appartement!