Laatste dagen om je in te schrijven voor Bentwijck fase 1, Benthuizen

05 januari 2023

Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete woning(en) in nieuwbouwproject Bentwijck in Benthuizen? Je hebt nog maar enkele dagen de tijd. De inschrijving voor de eerste fase is geopend tot aanstaande maandag 9 januari 13.00 uur.

In de nieuwe woonwijk Bentwijck komen in totaal circa 150 koopwoningen en 54 huurwoningen. Het woningaanbod is zeer divers en bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. Kortom, voor ieder wat wils! Deze eerste fase bestaat uit 41 koopwoningen, waarin al deze woningtypes vertegenwoordigd zijn. Bentwijck wordt een woonwijk voor jong en oud, die ruim is van opzet en waar ontmoeting centraal staat. De bouw van de woningen in fase 1 wordt verwacht rond de herfst van 2023 en de oplevering in het najaar van 2024.

Klaar voor de toekomst
Met een woning in Bentwijck ben je helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. De woningen zijn namelijk gasloos, energieneutraal (ENG) en voorzien van een warmtepomp. Ze beschikken dan ook over het hoogste energielabel A++++. Daarnaast ontbreken ook zonnenpanelen niet. Deze wekken genoeg energie op om de installaties voor koelen, verwarmen en ventileren te voorzien van stroom. Het is ook mogelijk om extra panelen te laten plaatsen, zodat je ook de energie voor huishoudelijk verbruik kunt compenseren. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Schrijf je in voor jouw favoriete woning
Inmiddels is de verkoop van Bentwijck fase 1 in volle gang! Je hebt tot aanstaande maandag 13.00 uur de tijd om je via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite definitief in te schrijven voor jouw favoriete woning(en). Meer weten over de inschrijf- en toewijzingsprocedure? Ook deze informatie vind je terug op de projectwebsite.

Vragen?
Kom je er niet helemaal uit met de inschrijving of heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject, de woningen, de prijzen of het verkoopproces? Neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

2 woningen beschikbaar
121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850