Laatste kans op wonen in De Klub, Nieuwkoop

01 maart 2023

Een woonoppervlakte van 60 m², een complete keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair en tegelwerk en een fraaie buitenruimte. Het zijn allemaal kenmerken van het laatste beschikbare 2-kamerappartement in De Klub. Ook fijn: Je kunt hier al eind dit jaar wonen!

In dit fijne hoekappartement, met praktische indeling en gelegen op de begane grond, kun je heerlijk comfortabel wonen. Het appartement is volledig gelijkvloers en wordt gasloos en all electric, waardoor je hier helemaal klaar bent voor de toekomst! Je beschikt daarnaast ook nog eens over vier zonnepanelen voor de eigen meter. Ook buiten is het volop genieten in jouw fraaie buitenruimte in de vorm van een privétuin met terras op het zuidwesten. Parkeren kan op de ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. Daarnaast is er ook een fietsenberging aanwezig bij het gebouw.

Wonen nabij alle voorzieningen
In De Klub is het uniek wonen in een voormalige kerk, die wordt getransformeerd tot een kleinschalig woongebouw met 15 duurzame appartementen. Het oude centrum en winkelhart van Nieuwkoop liggen op loopafstand en bieden een diversiteit aan winkels, gezellige horecagelegenheden, een bushalte voor openbaar vervoer en haventjes aan het water. Nieuwkoop staat bekend om zijn Nieuwkoopse plassen, een groen en waterrijk natuurgebied.


Pak jij deze unieke kans?
Zie jij jezelf al wonen in dit ruime 2-kamerappartement in De Klub (koopsom € 320.000,- v.o.n.)? Laat deze unieke kans niet schieten en neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie over de actuele status en je mogelijkheden om voor dit fraaie appartement in aanmerking te komen!