Laatste kans op wonen in HoogTij, Gouderak

02 november 2023

Op zoek naar een royale, karakteristieke woning op een rustige locatie? Dan is de laatste beschikbare villa van HoogTij in Gouderak de perfecte plek. Dankzij de bijzondere ligging krijg je hier de kans om ‘buiten’ te wonen, terwijl de stad niet ver weg is.

De laatste beschikbare, vrijstaande villa (bouwnummer 7) heeft een rustieke ligging en kijkt vol uit over de Hollandsche IJssel in de richting van de groene uiterwaarden en de dijk van Gouda naar Moordrecht. De kavel is maar liefst 530 m² en ook het woonoppervlak is met 214 m² meer dan royaal. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een heerlijke tuin, waar je volop kunt genieten van 'buiten'.

Van alle gemakken voorzien
De villa is van alle gemakken voorzien en heeft een charmante keuken met kookeiland, een fijne living met een royale eetkamer en loungegedeelte en een sfeervolle open haard. Op de verdiepingen vind je vier riante slaapkamers en op iedere verdieping één of meerdere badkamers. Ook voor jouw auto is meer dan genoeg plek. Je beschikt namelijk over twee parkeerplekken op eigen terrein. Kortom, alle ruimte en luxe om heerlijk te wonen!

Droomwoning gevonden?
Heb jij in HoogTij jouw droomwoning gevonden? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan! Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie of om je interesse kenbaar te maken.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000