Nieuw woningaanbod in Westvaartpark fase 2a

12 april 2023

Goed nieuws voor geïnteresseerden in nieuwbouwproject Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk. Aan fase 2a van het project zijn namelijk acht nieuwe woningen toegevoegd, bestaande uit zes gave rijwoningen en twee speciale hoekwoningen.

Ruime rijwoningen (koopsom vanaf € 505.000 v.o.n.)
De ruime rijwoningen in twee verschillende types bieden je met woonoppervlaktes variërend van 128 tot 134 m² een fijne plek om te wonen. Ze beschikken standaard over een ruime woonkamer en keuken, drie slaapkamers en een luxe badkamer. De technische ruimte bevindt zich op de tweede verdieping, waar tevens ruimte is om extra (slaap)kamers te creëren. Ook hebben deze woningen een fijne achtertuin op het zuiden, waar je volop kunt genieten van de zon.

Speciale hoekwoningen (koopsom vanaf € 607.500 v.o.n.)
De twee hoekwoningen beschikken over een zee aan ruimte. Met een woonoppervlakte van circa 139 tot 144 m² en standaard drie slaapkamers op de eerste verdieping bieden deze woningen je genoeg ruimte voor jouw hele gezin. Op de tweede verdieping is het zelfs mogelijk om nog extra kamers te creëren. De woningen zijn verder voorzien van een open keuken, een ruime woonkamer met sfeervolle erker en een luxe afgewerkte badkamer. Ook buiten is het volop genieten. De hoekwoningen hebben een heerlijk ruime tuin op het zonnige zuiden.

Alle rij- en hoekwoningen worden hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming en -koeling. Daarnaast bieden de woningen je nog een uitgebreid pakket aan optiemogelijkheden. Zo kun je jouw woning helemaal aanpassen aan jouw woonwensen!

Interesse?
Nieuwsgierig naar dit nieuwe woningaanbod? Bekijk het nieuwe aanbod op de projectwebsite van Westvaartpark of neem contact op met de verkopend makelaar. Zij vertellen je graag meer!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2a?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2a