Nieuwe informatie beschikbaar op projectwebsite De Klub

13 oktober 2022

In hartje Nieuwkoop komt De Klub, een transformatieproject met 15 duurzame appartementen. De projectwebsite van het nieuwbouwproject is inmiddels aangevuld met nieuwe informatie. Bekijk de website snel en kom meer te weten over dit unieke project.

Op de projectwebsite vind je nu onder andere de prijsranges van de 3 bouwtypes: Pastorie, Abdij en Portiek. De verkoopprijzen vallen binnen een bandbreedte van € 225.000 tot € 400.000 v.o.n. Ook de plattegronden van alle appartementen én nieuwe impressies van het gebouw zijn toegevoegd. Meer dan genoeg informatie dus om je alvast te oriënteren en jouw favoriete appartement(en) in dit project uit te zoeken!

Goede voorbereiding is het halve werk
Bij aankoop van een appartement in De Klub is het belangrijk dat je over een hypotheekverklaring beschikt. Een hypotheekverklaring wordt opgesteld door een erkend financieel adviseur en laat zien dat jij voldoende financiële middelen hebt om de woning te kopen. Door dit nu alvast te regelen, ben je goed voorbereid voordat de verkoop van De Klub start. Indien gewenst kan de verkopend makelaar je in contact brengen met een hypotheekadviseur, die dit vrijblijvend en kosteloos voor je berekent.

Starterslening gemeente Nieuwkoop
De gemeente Nieuwkoop biedt een speciale starterslening aan. Hiermee kun je onder aantrekkelijke voorwaarden aanvullende leencapaciteit krijgen voor het kopen van je eerste huis. Dus koop jij in De Klub je eerste woning, dan kom je hier mogelijk voor in aanmerking. Vraag de hypotheekadviseur om meer informatie en de voorwaarden voor deze starterslening.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over De Klub? De verkopend makelaar staat je graag te woord.