Royaal en landelijk wonen in Het Erf, Aarlanderveen

26 oktober 2023

Passen de woorden landelijk, duurzaam, royaal en vrijstaand bij jouw woonwensen? Dan is nieuwbouwproject Het Erf in Aarlanderveen de plek voor jou. Hier zijn nog enkele woningen te koop, waaronder een fraaie vrijstaande woning met uniek uitzicht over de weilanden.

Het Erf komt op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 in Aarlanderveen. Het sfeervolle erf wordt voorzien van 13 boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen die samen een harmonieuze eenheid vormen. De woningen krijgen een traditionele uitstraling in een modern jasje, waarbij iedere woning zijn eigen karakter heeft. Ook zijn ze zeer energiezuinig, optimaal geïsoleerd en voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en vloerverwarming/-koeling. Daarnaast behoren zonnepanelen ook tot de mogelijkheden. De oude bomen, hortensia’s, boomgaard en het centrale grasveld op Het Erf versterken het heerlijke plattelandsgevoel. Hier geniet je van de rust, de ruimte en de natuur.

Bouwnummer 11 uitgelicht
De nog beschikbare vrijstaande woning (bouwnummer 11) biedt jou, met een woonoppervlakte van 185 m², een zee aan ruimte. De L-vormige woonkamer en keuken is heerlijk royaal en beschikt over dubbele terrasdeuren naar de tuin. Deze ligt op het zuid-westen, waardoor je hier altijd kan genieten van de (ondergaande) zon. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer een aangrenzende ruimte heeft die als walk-in closet kan worden ingericht. Daarnaast heeft deze woning nog een ruime zolderverdieping die vrij indeelbaar is. Wat denk je bijvoorbeeld van een extra slaapkamer of een hobby-/werkkamer. Aan jou de keuze! Tot slot is deze woning ook nog voorzien van 2 parkeerplekken op eigen terrein. De koopsom voor deze vrijstaande woning bedraagt € 899.900 v.o.n.

Interesse?
Past deze vrijstaande woning van Het Erf helemaal bij jouw woonwensen? Of ben je benieuwd welke andere woningen nog beschikbaar zijn? Ga dan naar www.heterfaarlanderveen.nl voor het actuele aanbod en om je in te schrijven. Je kunt ook contact opnemen met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Erf?

Bekijk ook het project Het Erf

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Erf

Aarlanderveen

3 woningen beschikbaar
90m - 185m woonoppervlakte
€ 384.900 tot € 929.900