Royaal en landelijk wonen in Het Erf, Aarlanderveen

19 april 2024

Landelijk, duurzaam, royaal en vrijstaand: het zijn allemaal kenmerken van de recentelijk beschikbaar gekomen woning in nieuwbouwproject Het Erf in Aarlanderveen. We lichten deze fraaie woning voor je uit.

De recentelijk beschikbaar gekomen vrijstaande woning betreft bouwnummer 12. Deze royale woning biedt jou met een woonoppervlakte van 185 m² volop ruimte voor woonplezier. De woning beschikt over een royale woonkamer en keuken met dubbele terrasdeuren naar de tuin. Deze ligt op het zuid-westen, waardoor je hier altijd kan genieten van de zon. Daarnaast heb je vanaf hier uniek uitzicht over de weilanden (zie foto onder dit bericht). Op de eerste verdieping van de woning vind je 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer een aangrenzende ruimte heeft die als walk-in closet kan worden ingericht. Verder heeft de woning nog een ruime zolderverdieping die vrij indeelbaar is. Ook voor jouw auto is voldoende plek met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De koopsom voor deze vrijstaande woning bedraagt € 929.900 v.o.n.

Landelijke woonlocatie
Wonen in een landelijke omgeving komt helemaal tot bloei in Het Erf. Hier gaan elegantie, charme en eenvoud hand in hand. Op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 komen in totaal 13 energiezuinige boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, die samen een harmonieuze eenheid vormen. De hortensia’s, oude bomen, boomgaard en het centrale grasveld versterken het heerlijke plattelandsgevoel. Hier geniet je van de rust, de ruimte en de natuur. Naar verwachting start de bouw van Het Erf na de zomer en zullen de woningen na de zomer van 2025 worden opgeleverd.

Droomwoning gevonden?
Heb jij in deze fraaie vrijstaande woning jouw droomwoning gevonden? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt deze je graag meer over dit nieuwbouwproject en de mogelijkheden die deze woning jou biedt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Erf?

Bekijk ook het project Het Erf

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Erf

Aarlanderveen

3 woningen beschikbaar
90m - 185m woonoppervlakte
€ 384.900 tot € 929.900