Save the date, zaterdag 11 maart: woonbeurs Rotterdam en regio!

07 maart 2023

Heb je voor aankomend weekend nog geen plannen en wil je graag meer informatie én inspiratie over bijvoorbeeld nieuwbouw, zelfbouwkavels of energiezuinig wonen? Breng dan een bezoek aan de Woonbeurs Rotterdam en Regio in WTC Rotterdam. De toegang is gratis!

Ben je starter op de woningmarkt of wil je je verder verdiepen in alle onderwerpen die spelen op de woningmarkt, dan is deze woonbeurs aan jou besteedt. De hele dag, van 09:30 tot 17:00 uur, staat in het teken van actuele woonthema's zoals financieel advies om de woning van jouw dromen te kunnen huren of kopen en tips om energiezuinig te wonen. 

Nieuw: gratis seminars
De Woonbeurs Rotterdam en regio is deze editie vernieuwd. Naast verschillende stands waar je informatie en inspiratie op kunt doen, zijn er de hele dag gratis seminars te volgen. Zo kun je je inschrijven voor een seminar over het scherp krijgen van jouw woonvraag om gerichter te kunnen zoeken naar een nieuwe woning, tot hoe je samen met je buren geld, tijd en CO2 kunt besparen met een burencollectief en een informatieve en interactieve sessie inzake de financieringsmogelijkheden met betrekking tot nieuwbouw.

Alvast inschrijven voor de beurs?
Dat kan! Je kunt je alvast aanmelden op de website van Woonbeurs Rotterdam en jouw ticket bemachtigen. Dat scheelt weer wachttijd bij de entree. We wensen je veel plezier!

Credits foto: Woonbeurs Rotterdam en regio / Eventbrite