Schrijf je in voor Bentwijck fase 2A

11 mei 2023

De eerste inschrijving voor de 26 woningen van Bentwijck fase 2A in Benthuizen is inmiddels gesloten. Wil jij ook graag in aanmerking komen voor één van de woningen in deze fase? Maak dan alsnog je interesse kenbaar.

In de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Bentwijck komen circa 140 koopwoningen en 54 huurwoningen, bestaande uit eengezins-, twee-onder-één kap-, levensloopbestendige en vrijstaande woningen. In fase 2A zijn bijna al deze woningtypes vertegenwoordigd. Je vindt er heerlijk ruime rij- en hoekwoningen met een breedte van maar liefst 5.70 en 6.0 meter, levensloopbestendige woningen met het gehele woonprogramma op de begane grond en diverse indelingsvarianten voor de begane grond en eerste verdieping, en royale twee-onder-één kapwoningen met een extra grote en standaard uitgebouwde woonkamer. Alle woningen zijn energieneutraal en beschikken over het hoogste energielabel (A++++). Bekijk het complete aanbod op de projectwebsite.

Wonen in het Groene Hart
Benthuizen ligt in het Groene Hart. In het gezellige dorp, grenzend aan het natuurgebied Bentwoud, vind je onder andere een supermarkt, dorpshuis en een tennis- en voetbalvereniging. Behoefte aan meer voorzieningen? Binnen 10 minuten rijden ben je in het centrum van Zoetermeer. Tevens is op korte (fiets)afstand ook de Randstadrail bereikbaar met een zeer korte en uitstekende verbinding met het centrum van Den Haag en Rotterdam. Ook in omliggende plaatsen als Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden kun je genoeg horecagelegenheden en winkels bezoeken.

Maak je interesse kenbaar
Heb jij interesse in wonen in Bentwijck fase 2A en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Daarnaast is het ook mogelijk om via het aanmeldformulier op de projectwebsite je interesse kenbaar te maken.

Naar verwachting start de bouw van Bentwijck fase 2A in het voorjaar van 2024, waarna de woningen ongeveer een jaar later zullen worden opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

1 woning beschikbaar
121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850