Start verkoop Bentwijck fase 2a op 24 april a.s.

13 april 2023

Na de succesvolle verkoop van Bentwijck fase 1 in Benthuizen start op maandag 24 april a.s. de verkoop van fase 2. Fase 2 komt in twee deelfases in verkoop, met in de eerste fase (2a) riante rij- en hoekwoningen, levensloopbestendige woningen en royale tweekappers.

In fase 2a van Bentwijck komen 26 woningen in verkoop. Heerlijk ruime rij- en hoekwoningen met een breedte van maar liefst 5.70 en 6.0 meter, levensloopbestendige woningen met het gehele woonprogramma op de begane grond en diverse indelingsvarianten voor de begane grond en eerste verdieping, en royale tweekappers met een extra grote en standaard uitgebouwde woonkamer: in Bentwijck fase 2a vind je het allemaal. En dat in een groene, ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk waar ontmoeten centraal staat.

Kom naar de start verkoop
Heb jij interesse in wonen in Bentwijck fase 2a? Kom dan op maandagavond 24 april tussen 19.00 en 20.30 uur naar de start verkoop. Deze vindt plaats bij Van Waay interieurs aan het Verbreepark (nummer 27) in Benthuizen. Je bent van harte welkom!

Bentwijck fase 2b
Naar verwachting gaat komende zomer ook fase 2b van Bentwijck in verkoop. In deze fase komen in totaal 28 woningen, bestaande uit rij- en hoekwoningen, tweekappers, driekappers en vrijstaande woningen. Zit jouw favoriete woning niet bij het aanbod van Bentwijck fase 2a? Geef dit dan nu alvast door aan de makelaar.

Financiële verklaring
Wanneer je je straks wilt inschrijven voor een woning in Bentwijck, is het belangrijk dat je in het bezit bent van een financiële verklaring. Met deze verklaring toon je aan dat je de woning waarvoor je je inschrijft kunt financieren. Bovendien geeft het hebben van een verklaring je een voordeel bij de toewijzing van de woningen. Wil je je verklaring al laten opstellen? De makelaar kan je vrijblijvend koppelen aan een financieel adviseur die bekend is met het project en je hierbij kan helpen.

Meer weten?
Heb je vragen over het nieuwbouwproject of het woningaanbod in fase 2? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie of kijk op de projectwebsite van Bentwijck.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

1 woning beschikbaar
121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850