Start verkoop De Klub in Nieuwkoop op 29 oktober a.s.

25 oktober 2022

Aanstaande zaterdag 29 oktober is het zover: de start verkoop van nieuwbouwproject De Klub in Nieuwkoop. Je bent tussen 10.30 en 12.30 uur van harte welkom in het voormalig kerkgebouw op de projectlocatie (Achterweg 4a in Nieuwkoop).

Het voormalig kerkgebouw in hartje Nieuwkoop wordt binnenkort getransformeerd tot een kleinschalig en uniek woongebouw met 15 duurzame appartementen. Hier woon je nabij het oude centrum met diverse voorzieningen binnen handbereik. Tijdens de start verkoop kun je alvast rondkijken in het kerkgebouw en in de omgeving. Tevens heb je de gelegenheid om eventuele vragen te stellen aan het verkoopteam.

Zoek alvast jouw ideale appartement
Op de projectwebsite van De Klub vind je inmiddels alle informatie over de verschillende appartementen, zoals specificaties, plattegronden en de prijsindicatie per appartement (prijsrange tussen € 225.000 tot € 400.000 v.o.n.). Zo kun jij je alvast oriënteren op jouw favoriete appartement(en). De definitieve prijzen per appartement zijn vanaf de start verkoop bekend.

Heb jij concrete interesse in één of meerdere appartement(en)? Geef dan nu alvast jouw voorkeur door. Zodra de verkoop start is het online inschrijfformulier beschikbaar. Je ontvangt dan via de nieuwsbrief meer informatie over het definitief inschrijven.

Nog goed om te weten
Bij aankoop van een appartement in De Klub is het belangrijk dat je over een hypotheekverklaring beschikt. Deze verklaring laat zien dat jij over voldoende financiële middelen beschikt om een appartement in De Klub te kopen. Een financieel adviseur kan je hierbij helpen. Heb je hier vragen over? De makelaar helpt je graag verder.

Het verkoopteam ziet je graag aanstaande zaterdag op de projectlocatie in Nieuwkoop!