Start verkoop De Thuishaven op 22 mei a.s.

03 mei 2024

Reserveer de woensdagavond van 22 mei a.s. alvast in je agenda. Dan start de verkoop van de 6 vrijstaande villa’s van De Thuishaven. Je bent die avond van harte welkom in wijnrestaurant Contraste om alles te weten te komen over dit nieuwbouwproject in Hoogmade.

De villa’s van De Thuishaven komen op de plek van de voormalige werf en oude jachthaven in Hoogmade en krijgen een maritieme uitstraling. Met royale woonoppervlaktes variërend van maar liefst 220 tot 240 m² bieden de woningen je heel veel plek om fijn te wonen. Ze zijn onder andere voorzien van een riante living en woonkeuken, meerdere slaap- en werkruimtes, een royale badkamer en een grote berging. De direct ligging aan de Wijde Aa is ideaal; vanaf jouw woning kun je met de boot de mooiste vaartochten maken.

Kom naar de start verkoop
Nieuwsgierig? Kom 22 mei naar de start verkoop. Deze vindt tussen 19.30 en 20.30 uur plaats bij wijnrestaurant Contraste (Kerkstraat 22 in Hoogmade). Het verkoopteam staat er voor je klaar om je - onder het genot van een hapje en een glas wijn - alles te vertellen over dit fantastische nieuwbouwproject. Heb je daarna nog vragen over dit project en/of de woningen, dan beantwoorden zij deze ook graag. Daarnaast ligt er deze avond een verkoopbrochure voor je klaar, zodat je thuis op je gemak alle informatie nog een keer kunt nalezen.

Nieuwe projectwebsite is live
De nieuwe projectwebsite van De Thuishaven is inmiddels live. Hier vind je al meer informatie over de verschillende woningtypes en het bijbehorende prijsniveau, verkoopplattegronden en mooie impressies van de verschillende woningen. Daarnaast is vanaf de start verkoop op deze website ook de verkoopinformatie en documentatie terug te vinden en kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Neem alvast een kijkje en ontdek welke woning bij jou past!

Meer weten?
Wil je graag meer weten over De Thuishaven, maar ben je niet in de gelegenheid om 22 mei langs te komen? Neem dan contact op met de makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Thuishaven?

Bekijk ook het project De Thuishaven

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Thuishaven

Hoogmade

6 woningen beschikbaar
200m - 219m woonoppervlakte
€ 1.070.000 tot € 1.300.000