Verkoop Bentwijck fase 3 start op 19 december a.s.

07 december 2023

Reserveer dinsdagavond 19 december a.s. alvast in je agenda. Dan gaat de verkoop van de derde en laatste fase van Bentwijck in Benthuizen van start. Je bent van harte welkom bij het start verkoop evenement bij Van Waay Interieurs (Verbreepark 27 in Benthuizen).

Tijdens het start verkoop evenement staan de makelaar en andere betrokken partijen voor je klaar om je meer te vertellen over deze nieuwe fase en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast ligt er ook een verkoopbrochure voor je klaar, zodat je thuis op je gemak alles nog eens kunt nalezen. Het start verkoop evenement op 19 december is op vrije inloop tussen 18.30 en 20.00 uur.

Schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)
Het woningaanbod in Bentwijck fase 3 is divers met fraaie tussenwoningen, markante hoekwoningen, levensloopbestendige woningen aan het water en een unieke vrijstaande woning. Vanaf 19 december 18.30 uur vind je op de projectwebsite meer informatie over de verschillende woningen, de verkooptekeningen en de definitieve verkoopprijzen. Daarnaast is het vanaf dat moment ook mogelijk om je via de projectwebsite in te schrijven voor jouw favoriete woning(en). Dit kan tot uiterlijk maandag 8 januari a.s. 13.00 uur. Dit is de laatste fase van Bentwijck die in verkoop komt en dus jouw laatste kans op een woning in dit mooie nieuwbouwproject.

Financiële check
Wanneer je je straks wilt inschrijven voor een woning in Bentwijck fase 3, dan is het belangrijk dat je in het bezit bent van een financiële check of dat je deze laat actualiseren. Hiermee toon je aan dat je de woning(en) waarvoor je je inschrijft kunt financieren. Ben je momenteel al eigenaar van een koopwoning, dan is het tevens handig dat je hiervan de actuele verkoopwaarde laat bepalen. De verkopend makelaar kan je voor beide zaken verder helpen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

2 woningen beschikbaar
121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850