Verkoop Westvaartpark fase 2B in volle gang

15 november 2023

De verkoop van Westvaartpark fase 2B in Hazerswoude-Rijndijk is in volle gang. Inmiddels zijn de eerste woningen mondeling verkocht. Wil jij ook nog kans maken op een eengezinswoning of herenhuis in deze fase van dit nieuwbouwproject? Maak dan je interesse kenbaar.

In fase 2B van Westvaartpark komen 24 ruime eengezinswoningen en statige herenhuizen, met woonoppervlaktes variërend van 126 tot 146 m². Ze bieden je alle ruimte om fijn te wonen en al het comfort van nu. De herenhuizen zijn nieuw in Westvaartpark: stoere, royale en energiezuinige huizen met een mooie keuken en luxe badkamer, standaard vier (slaap)kamers, én bergruimte op de tweede verdieping. Ze zijn onder andere voorzien van een eigen bodemwarmtepomp, comfortabele vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Je vindt deze woningen straks aan de rand van Westvaartpark. Bekijk het complete aanbod van fase 2B op de projectwebsite.

Laatste aanbod in Westvaartpark fase 2A
In fase 2A van Westvaartpark zijn inmiddels de laatste woningen te koop. Je kunt hier nog kiezen voor een royale twee-onder-één-kapwoning L of XL of een charmante verandawoning. De bouw van deze fase is inmiddels gestart. Dit betekent dat je na aankoop van een woning in deze fase al zeker bent dat jouw woning gebouwd wordt. Je kunt gelijk door naar de notaris en het aankooptraject in om jouw woning (waar mogelijk) samen te stellen!

Interesse?
Spreekt wonen in Westvaartpark jou aan en wil je meer weten over dit nieuwbouwproject in Hazerswoude-Rijndijk? Of wil je je inschrijven voor één van de woningen in deze fases? Neem dan contact op met de verkopende makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2b?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2b

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2b

Hazerswoude-Rijndijk

1 woning beschikbaar
152m woonoppervlakte
€ 572.500