Verkoop Westvaartpark fase 2C gestart

03 april 2024

De verkoop van de zes statige twee-onder-één-kapwoningen van Westvaartpark fase 2C in Hazerswoude-Rijndijk is gestart. Heb je interesse in één van deze riante XL woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

De twee-onder-één-kapwoningen van fase 2C zijn met woonoppervlaktes variërend van 172 tot maar liefst 188 m² meer dan royaal en bieden je alle ruimte om jouw woonwensen waar te maken. Ze beschikken standaard over een ruime woon- en eetkamer, drie slaapkamers en een open ruimte op de zolder die nog naar wens in te delen is. Een extra slaapkamer, een werk- of hobbykamer; het is allemaal mogelijk! Daarnaast heeft iedere woning een prachtige diepe achtertuin aan het water, waar je volop kunt genieten van buiten. Ook voor je auto is genoeg plek. Deze kun je kwijt op eigen terrein, of in de aangebouwde garage bij je woning.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan. Neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek vertelt de makelaar je graag meer over Westvaartpark, deze twee-onder-één-kapwoningen en de mogelijkheden die deze woningen jou bieden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2c?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2c

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2c

Hazerswoude-Rijndijk

5 woningen beschikbaar
172m - 188m woonoppervlakte
€ 785.000 tot € 840.000