Vrijstaand en energieneutraal wonen in Bentwijck

09 februari 2024

Heerlijk vrijstaand en energieneutraal wonen; het kan in deze fantastische woning in nieuwbouwproject Bentwijck in Benthuizen. Met zowel binnen als buiten heel veel ruimte om fijn te wonen. We lichten deze woning (bouwnummer 140) voor je uit.

Deze vrijstaande, energieneutrale woning (label A++++) bevindt zich aan de entree van de nieuwe woonwijk en valt op door de stijlvolle en rijke architectuur, met een fraaie erker, een karakteristiek nokelement en een asymmetrische kap. Het woonoppervlak is met circa 179 m² heerlijk riant en biedt plek aan een royale woon- en eetkamer en minimaal drie slaapkamers. Daarnaast zijn er diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld het aantal slaapkamers verder uitbreiden naar vier of zelfs vijf. Ook wat betreft de afwerking heb je nog wat te kiezen.

Niet alleen binnen is het genieten van de ruimte, ook de tuin rondom de woning is heerlijk riant. Je vindt hier altijd wel een fijn plekje in de zon of in de schaduw. Een gedeelte van de tuin grenst direct aan de waterpartij aan de Bentwoudlaan. Door de fraaie erker kijk je ook vanuit de woning uit over dit water. Dankzij het ruimte perceel beschikt deze woning ook nog over twee privé parkeerplekken op eigen terrein. De koopsom voor deze woning bedraagt € 950.850,- v.o.n.

Centrale ligging in het Groene Hart
Benthuizen ligt in het groene hart van Nederland. Er is een gezellig dorpshart met onder andere een supermarkt, dorpshuis, tennis- en voetbalvereniging. Ook de golfbaan bevindt zich bijna om de hoek, evenals het prachtige natuurgebied Bentwoud waar je volop kunt recreëren. Ben je op zoek naar meer winkel- en uitgaansaanbod? Dan rijd je in een mum van tijd naar Zoetermeer, Leiden of Alphen aan den Rijn.

Planning bouw
Naar verwachting start de bouw van deze woning aankomende zomer. De oplevering zal naar verwachting een jaar later plaatsvinden.

Interesse?
Heb je in deze vrijstaande woning jouw droomwoning gevonden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

9 woningen beschikbaar
121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850