Vrijstaand wonen in HoogTij, Gouderak

21 februari 2024

Heb je altijd al gedroomd van vrijstaand wonen? En hou je daarnaast van rust en ruimte, maar woon je wel graag in de buurt van de stad? Dan is HoogTij dé ideale plek! Er is in dit nieuwbouwproject nog één royale, karakteristieke villa te koop.

Deze laatste beschikbare, vrijstaande villa (bouwnummer 7) heeft een rustieke ligging en kijkt vol uit over de Hollandsche IJssel in de richting van de groene uiterwaarden en de dijk van Gouda naar Moordrecht. De kavel is maar liefst 530 m² en ook het woonoppervlak is met 214 m² meer dan royaal. Zowel aan de voor- als achterzijde van de villa bevindt zich een heerlijke tuin, waar je volop kunt genieten.

Van alle gemakken voorzien
De villa is van alle gemakken voorzien en heeft een charmante keuken met kookeiland, een fijne living met een royale eetkamer en loungegedeelte en een sfeervolle open haard. Op de verdiepingen vind je vier riante slaapkamers en op iedere verdieping één of meerdere badkamers. Ook voor jouw auto is meer dan genoeg plek. Je beschikt namelijk over twee parkeerplekken op eigen terrein. Kortom, alle ruimte en luxe om heerlijk te wonen!

Alle voorzieningen binnen handbereik
Gouderak ligt op zo’n drie kilometer van Gouda en dicht bij de A20 naar Rotterdam. Die centrale ligging in de Randstad maakt Gouderak tot een ideale buitenplaats. Op het rustieke pontje naar Moordrecht lijkt de hectiek mijlenver weg, terwijl het bruisende stadshart van Gouda via de doorgaande route langs de dijk slechts op een steenworp afstand ligt. Beleef de dorpse gezelligheid met alle voorzieningen binnen handbereik.

Interesse in deze prachtige villa?
Zie jij jezelf hier al wonen, genietend van het prachtige uitzicht? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt deze je graag meer over de vrijstaande villa en beantwoordt al jouw vragen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000