Woonworkshop Bentwijck fase 2 op 5 april a.s.

03 april 2023

Binnenkort start de verkoop van Bentwijck fase 2 in Benthuizen. In aanloop naar de start verkoop wordt er op 5 april een woonworkshop georganiseerd, waar je meer informatie krijgt over dit project. Ook profiteer je als aanwezige van een voordeel bij de toewijziging.

In Bentwijck komt een zeer divers woningaanbod van in totaal circa 140 koopwoningen en 54 huurwoningen. Het woningprogramma bestaat uit eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Kortom, voor ieder wat wils! Alle woningen zijn energieneutraal en beschikken over het hoogste energielabel (A++++).

Kom meer te weten tijdens de woonworkshop
De woonworkshop vindt plaats bij Van Waay Interieurs in Benthuizen (Verbreepark 27). De deuren gaan open om 19.00 uur, waarna om 19.30 de presentatie start. Tijdens deze presentatie krijg je algemene informatie over het nieuwbouwproject, meer informatie over de verschillende woningtypes in deze fase en over het aankoopproces. Heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Schrijf ze op en neem ze mee naar de woonworkshop. Na afloop van de presentatie is er genoeg gelegenheid om jouw vragen te stellen. De woonworkshop duurt tot ongeveer 20.30 uur. Wil je aan de woonworkshop deelnemen. Laat via deze link even weten of je komt.

Het voordeel voor jou
Wanneer je deelneemt aan de woonworkshop op 5 april, levert dit je een fijn voordeel op. Je krijgt dan namelijk voorrang bij de toewijzing van de woningen. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt tussen vier categorieën:

- Categorie 1: Kandidaten die deel hebben genomen aan de woonworkshop en wel in het bezit zijn van een financiële verklaring.
- Categorie 2: Kandidaten die deel hebben genomen aan de woonworkshop en niet in het bezit zijn van een financiële verklaring.
- Categorie 3: Kandidaten die niet deel hebben genomen aan de woonworkshop en wel in het bezit zijn van een financiële verklaring.
- Categorie 4: Kandidaten die niet deel hebben genomen aan de woonworkshop en niet in het bezit zijn van een financiële verklaring.

Ben jij erbij?
Kom jij ook langs op 5 april? Je bent van harte welkom! Heb je nog vragen? Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850