Havensuites, Alphen aan den Rijn

Volledig verkocht

Gesitueerd aan de Rijnhaven vind je straks jouw droomwoning in een van de 43 luxe en royale appartementen en penthouses van De Havensuites!

Havensuites

De woningen beschikken over unieke buitenruimtes met een even zo mooie zonligging aan de Rijnhaven. Hier kun je resideren op een van de mooiste plaatsen van Alphen aan den Rijn. De ligplaats voor jouw sloep hebben wij reeds voor je gereserveerd!

DE BOUW GAAT STARTEN!

Baronie Haven
Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

Het Project
Wonen in Baronie Haven, dat is resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, alle met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk voor de deur en de mogelijkheid van een ligplaats in de haven, maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Bij mooi weer vaar je op een dag met jouw vrienden op en neer naar het Braassemermeer en de Kagerplassen of ga je op vakantie met de boot vanuit jouw appartement. Dat is toch echt genieten!

De Appartementen
Havensuites is een 10 verdiepingen tellend gebouw met 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses gelegen direct aan de Rijnhaven. Alle appartementen en penthouses beschikken over een fijne buitenruimte met ideale zonligging. De groottes van de appartementen lopen uiteen van 78 m² tot 179 m².

Prettig is dat als je thuiskomt met de auto, parkeert in de afgesloten garage en vanuit de garage met de lift naar jouw eigen appartement gaat.

Wonen in De Havensuites is comfort en duurzaamheid bij elkaar. Zo zijn de appartementen volledig voorzien van vloerverwarming, isolatie op een hoog niveau én nu er zonder gas gebouwd wordt krijgen de appartementen ook een warmte-koude installatie. Prettig voor in de zomer, want je krijgt dan ook een paar graden koeling in jouw appartement.

Wonen op een fantastisch mooie plek in Alphen aan den Rijn, dat doe je in: De Havensuites.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Nieuws over Havensuites

Havensuites 100% verkocht

Alle appartementen van de Havensuites in Alphen aan den Rijn zijn verkocht. Ook gaat de bouw van het nieuwbouwproject van start. Binnenkort verrijst hier aan de Rijnhaven een prachtig gebouw met 43 luxe appartementen en penthouses.

Lees verder

Maak kennis met bouwnummer 5 van De Havensuites

Een royaal woonoppervlak, maar liefst 3 slaapkamers en een fijne buitenruimte met uitzicht op de Rijnhaven; het zijn allemaal kenmerken van dit nog beschikbare appartement in De Havensuites (Alphen aan den Rijn). Benieuwd naar de andere kenmerken? Lees snel verder!

Lees verder

Eerste kopers Havensuites zetten definitief de stap naar koop

Na vele gesprekken is het dan zover, de eerste appartementen van de Havensuites in Alphen aan den Rijn zijn getekend en verkocht. De Havensuites is een gebouw met 10 verdiepingen, 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Eikenlaan
114 m
Bushalte De Baronie
325 m
Bushalte Westerhove
363 m
Bushalte Zwembad "De Hoorn"
368 m
Bushalte Magazijnweg
553 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Fontein 1
1.6 km
De Verrekijker
1.83 km
OBS De Vroonhoeve
1.84 km
Het Vianova
1.85 km
De Wereldwijzer
1.87 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
204 m
Leenbakker
693 m
Zeeman
693 m
Gamma
938 m
Attent
952 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Apotheek
1.66 km
Mediq Apotheek Woubrugge
3.7 km
Kring-apotheek Hazerswoude
5.61 km
Kring-apotheek Waterryck
7.5 km
Rijnland Ziekenhuis
7.55 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Alphen a/d Rijn

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij

Alphen aan den Rijn

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Havensuites

Is een ontwikkeling van:

Green Real Estate

Loostad Vastgoedontwikkeling

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.