Schoolstraat 26, Bergambacht

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De verkoop van Schoolstraat 26 is gestart, nog 1 appartement beschikbaar.

De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor Q4 van 2022.
Er nog enkele appartementen beschikbaar. Kijk voor het beschikbare aanbod bij op onderstaand overzicht of neem contact op met de verkopend makelaar. 

Schrijf je in als reservekandidaat

Schoolstraat 26

In centrum van Bergambacht gelegen en momenteel nog in aanbouw bieden wij dit royale 3-kamer appartement aan met 2 eigen parkeerplaatsen en eigen berging op de begane grond: Schoolstraat 26-E (bwnr 26-G) met een koopsom van € 425.000,- von.
Dit appartement is gelegen in het in aanbouwde zijnde complex Schoolstraat26 en de oplevering van het complex staat gepland voor Q4 van dit jaar. Het appartement wordt compleet opgeleverd met een moderne keuken en met sanitair en tegelwerk.

Bent u op zoek naar een ruim appartement, voorzien van alle gemakken en eigentijds comfort? Dan is dit appartement in project Schoolstraat26 wat voor u.

De ruime en lichte appartementen van Schoolstraat 26 zijn voorzien van alle gemakken en eigentijds comfort. Dat is optimaal woongenot, zowel binnen als buiten uw appartement, door een eigen berging en een dubbele prive parkeerplaats. Het sfeervolle gebouw, dat opvalt door de bijzondere architectuur en het kleur- en materiaalgebruik, heeft een lift en een trappenhuis. Adriaan van Erk ontwikkelt op deze centrale locatie in het dorp een schitterend appartementencomplex.

Het complex telt straks 14 appartementen en zijn verdeeld over 3 woonlagen. Op de begane grond liggen 4 appartementen en de bergingen voor alle appartementen. De 1e en 2e verdieping bieden elk ruimte aan 5 appartementen per verdieping.

Keuken en badkamer
Het appartement wordt zo compleet mogelijk opgeleverd en standaard voorzien van een keuken met de nodige inbouwapparatuur. Ook de badkamer en het toilet worden standaard compleet aangeboden en opgeleverd met Villeroy & Boch sanitair en Hansgrohe kranen.

Indeling appartement Schoolstraat 26 E - bouwnummer 26-G
Begane grond: entree hoofdgebouw, bellentableu met brievenbussen, eigen berging en 2 eigen parkeerplaatsen. Via het trappenhuis en/of de lift toegang tot de 1e verdieping.

1e verdieping: entree appartement, 2 slaapkamers, inpandige berging/stookruimte met warmtepomp installatie en wasmachine aansluiting. Badkamer met toilet, douche en wastafel. Ruime en lichte woonkamer met plafondhoge raampartijen en schuifpui naar het balkon. Het balkon is gelegen op het westen. De woonkamer heeft een open keuken.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
Lees verder...

Nieuws over Schoolstraat 26

Nog één appartement binnen Schoolstraat 26 te Bergambacht te koop!

De bouw van het moderne appartementencomplex Schoolstraat 26 in Bergambacht is inmiddels in volle gang. De oplevering staat gepland voor Q4 dit jaar. Er staat nog één prachtig appartement te koop: een royaal 3-kamer appartement op de eerste verdieping.

Lees verder

Alle appartementen Schoolstraat 26 verkocht!

Alle 14 appartementen van het nieuwbouwproject Schoolstraat 26 zijn verkocht. Wij wensen alle toekomstige bewoners alvast succes met de voorbereidingen en veel woonplezier in hun nieuwe appartement in het centrum van Bergambacht.

Lees verder

Bouw Schoolstraat 26 gaat starten

De bouw van het nieuwbouwproject Schoolstraat 26 is in aantocht. Begin oktober start de bouw van dit schitterende appartementencomplex in Bergambacht. Wil jij hier ook graag wonen? Dat kan! Er zijn nog 2 ruime appartementen beschikbaar.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Busstation
153 m
Bushalte Pleinstraat
327 m
Bushalte Molenlaan
591 m
Bushalte Veerweg
599 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Openbare Bibliotheek
438 m
OBS De Hazelmuis
5.04 km
Speeltuin
7.48 km
KW School
7.82 km
Ons Gebouw
7.92 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
208 m
DA
217 m
Rabobank
284 m
Spar
1.69 km
VVV
2.35 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Bax
229 m
HuisartspraktijkPlusApotheek De Kool
526 m
Ambulancepost
4.7 km
Huisartsen Post
8.01 km
Apotheek
8.03 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Van Herk Makelaardij Schoonhoven

Schoonhoven

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Koos Rook Financiële Diensten

Vraag advies »

Schoolstraat 26

Is een ontwikkeling van:

Adriaan van Erk Ontwikkeling B.V.

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.