Eigentijds wonen, Bouwnummer 4

Koopprijs

€ 1.260.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

208 m2

Kaveloppervlak

700 m2

Omschrijving

BELEEF … WONEN AAN HET HOF

De vijf hofvilla’s zijn gelegen rondom de besloten binnenhof en bereikbaar via de groene, ronde oprijlaan. Het hof wordt geheel aangelegd inclusief een fraaie groenvoorziening. In het hof wordt bovendien een uitgebreide parkeergelegenheid gecreëerd voor bezoekers en bewoners.
Aan de voorzijde ontmoeten bewoners elkaar als buren, waar de achterzijde het vrije uitzicht biedt op de rivier. De breed uitlopende zonnige tuinen bieden hiertoe alle ruimte, en vormen een waardevolle aanvulling op de toch al riante afmetingen van de woning.

Hofvilla vier en zes beschikken beiden over een grote kavel van 665 - 700 m2. Waar villa vier een uitzicht biedt over de Hollandsche IJssel richting Gouderak en Moordrecht is villa zes geheel gericht op de Hollandsche IJssel en de dijk en groene uiterwaarden aan de overzijde van het water. Op ruime afstand zie je hier de schepen aankomen, waarbij villa vier vanuit Gouderak en villa zes al uit de richting van Gouda.

Beleef … de ruimte

Stel je voor hoe je hier straks wakker wordt. Het daglicht valt door de glaspui naar binnen en nodigt je uit om op te staan. Beneden in de woonkeuken schenk je een eerste kop koffie in, nog voordat de villa zich vult met levendigheid. Dit moment is alleen voor jou, en terwijl de schepen op de rivier voorbijgaan, denk je aan de dag die voor je ligt. Geluk begint hier, in een woning met ruim 200 m2 aan woonoppervlakte, die perfect aansluit op alles wat je ooit hebt gewenst. Hier woon je buiten, maar ook met elkaar.

Beleef … de sfeer

Een charmante keuken met kookeiland en uitzicht op het groene hof, een fijne living met een royale eetkamer en loungegedeelte met zicht op de Hollandsche IJssel. De open haard kan op verschillende plaatsen in de woning worden gesitueerd afgestemd op de persoonlijke voorkeur van de koper.
Op de verdiepingen zijn vier riante slaapkamers gesitueerd en op iedere verdieping één of meerdere badkamers. Het afwerkingsniveau van de villa is hoog en de kamerhoge deuren geven een ruimtelijk beeld. De slaap en/of werkkamers variëren van bijna 13 tot 22 m2 en bieden alle mogelijkheid voor een gecombineerde slaap- en studeerkamer of een werkkamer met uitzicht op de Hollandsche IJssel.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 1.260.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand huis
Details woning
Hofjeswoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
208 m2
Perceeloppervlakte
700 m2
Inhoud
790 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Gashaard
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Aan vaarwater en Landelijk gelegen

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Tekeningen Dijkvilla 1


Bekijken Tekeningen Dijkvilla 1
Tekeningen Dijkvilla 1

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Koning makelaars

Gouda

HoogTij

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Eigentijds wonen in het project HoogTij