Koopprijs

Van € 545.000 - € 595.000

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

120 m2 tot 124 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
140 m2 tot 220 m2
Inhoud
442 m3 tot 478 m3

Omschrijving

BOTTER - 100% VERKOCHT
Op een prachtige plek aan de haven, met uitzicht op de binnenhaven en de reuring van het waterleven, komt type Botter. Een fraaie eengezinswoning met ca. 120m2 woonoppervlak en van alle gemakken voorzien. Door de twee tinten metselwerk, het fraaie overstek en de grote pui oogt de woning licht, modern en strak. En wat te denken van die fraaie erker bij de hoekwoning met bouwnummer 25. De in het oog springende pergola aan de voorzijde maakt het plaatje helemaal af.

In de woning is er meer dan genoeg ruimte voor al uw woonwensen. De hoekwoningen zijn voorzien van een mooi hoekkozijnen en grote raampartijen (bouwnummer 22) of een prachtige erker aan de zijkant (bouwnummer 25). Bovendien heeft u een tuin op het westen, waar u tot laat op de dag geniet van de heerlijke avondzon.

KENMERKEN
- Woonoppervlak van ca. 120m2 (bouwnummer 25 ca. 124m2).
- Kaveloppervlak van 140 m2 - 220 m2.
- Fraaie pergola, overstek en 2 tinten metselwerk.
- 3 slaapkamers met optioneel een 4e op zolder.
- Gelegen aan de binnenhaven.
- Tuin op het westen.
- 1 privéparkeerplek op eigen terrein.
- Inclusief berging in de achtertuin.
- Voor deze woningen zijn GEEN ligplaatsen opgenomen in het plan.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van fraaie tuinen en een unieke ligging aan het water of de polder. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk dragen bij aan het buitengevoel. Het uitzicht op het kabbelende water in de binnenhaven doet de rest.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Botter in het project Nieuwe Rede

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.