Nieuwe Rede - Fase 2, Leimuiden

In verkoop

Meld u nu aan op www.nieuwerede.nl

Nieuwe Rede - Fase 2

Bezoek de projectwebsite www.nieuwerede.nl voor meer informatie!

NIEUWE REDE FASE 2
Uniek gelegen woningen in Leimuiden

ACTUELE STATUS
Op dit moment zijn fase 2 (A & C) in verkoop. Het aanbod in deze fase bestaat uit diverse vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen aan de polder en de Ringvaart. Nagenoeg alle woningen beschikken over een al dan niet optionele ligplaats direct aan of tegenover de woning. Diverse woningen in deze fasen zijn al verkocht, enkele woningen staan nog onder optie dan wel zijn beschikbaar. Neem bij concrete interesse voor een woning in het plan contact met ons op voor meer informatie over het actuele aanbod en de beschikbaarheid van de woningen.

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in dit unieke, eigentijdse nieuwbouwproject in Leimuiden. Naast de prachtige, volledig natuurlijke ligging zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, toekomstbestendig en vol karakter.

In de tweede fase van dit unieke project worden in totaal 67 woningen gerealiseerd, verdeeld over een aantal deelfasen en met een gevarieerd aanbod. Zo zijn er vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele rijwoningen. In de architectuur is bij alle woningtypen rekening gehouden met de algehele, natuurlijke uitstraling van de nieuw te verrijzen wijk. Huizen met platte daken worden afgewisseld met woningen waarvan de royale dakkappen een flauwe helling volgen.

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden is de noordwestelijke poort tot het Groene Hart; een landelijke dorpskern gelegen tussen de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de eindeloze polders van het Groene Hart. Dat betekent vanuit de eigen achtertuin genieten van weidse vergezichten en de avondzon en luisteren naar overvliegende vogels en het rustgevende geluid van kabbelend water en ruisende rietkragen. Door de centrale ligging nabij de A4 betekent het ook dat de gezellige steden als Amsterdam en Leiden, net als het strand van Noordwijk, bijzonder dichtbij liggen. Het beste van beide werelden dus.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen, de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

WONEN MET LIGPLAATS AAN HET WATER
Het grootste deel van de woningen in fase 2A ligt direct aan het water en heeft derhalve een eigen ligplaats. Ook voor de woningen die niet direct aan het water liggen is er de mogelijkheid tot een eigen ligplaats op loopafstand. Zo stapt u wanneer u maar wilt in uw eigen sloep/boot om te genieten van allerlei mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Een deel van de woningen biedt daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars voor het meest actuele aanbod en uw mogelijkheden voor de aankoop van deze woning en misschien is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven! Bij concrete interesse maken wij graag een afspraak in onze speciaal ingerichte verkoopruimte op de locatie zodat u de unieke woonbeleving kunt ervaren en zelfs alvast eens in uw misschien wel toekomstige tuin kan staan!
Lees verder...

Nieuws over Nieuwe Rede - Fase 2

Beschikbaar woningaanbod in Nieuwe Rede fase 2a

De verkoop van Nieuwe Rede fase 2a in Leimuiden verloopt voorspoedig. Er zijn vele inschrijvingen binnengekomen en al diverse koopcontracten getekend. Daarnaast zijn er ook twee fraaie woningen vrijgekomen. We lichten ze voor je uit.

Lees verder

Verkoop eengezinswoningen Nieuwe Rede fase 2b start 25 juni a.s.

Aanstaande zaterdag 25 juni start de verkoop van zeven fraaie eengezinswoningen in fase 2b van het nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. De woningen zijn beschikbaar in twee varianten: type Botter en type Schouw. We lichten de woningtypes voor je uit.

Lees verder

Nieuwe Rede: wonen aan het water en polder met een ligplaats voor de deur?

Dat klinkt hemels! De verkoop van fase 2A van dit bijzondere project in Leimuiden is in volle gang. De verkoopgespreken voor de 20 uniek gelegen woningen vinden inmiddels plaats, maar je kunt je interesse nog steeds kenbaar maken voor deze fase. Lees snel verder!

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Immink
221 m
Bushalte Dennenlaan
501 m
Bushalte Lisserweg
729 m
Bushalte Rietlanden
743 m
Bushalte Acacialaan
825 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
IKC de Lei (Q3 2020)
725 m
OBS de Torenvalk
799 m
Chr. Basisschool de Schakel
1.45 km
Polderrakkers
4.74 km
antoniusschool
4.77 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
BouwCenter
975 m
DIO Drogist
1.45 km
Dirk van den Broek
2.14 km
Trekpleister
2.15 km
Zeeman
2.96 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kring Apotheek Alkemade
2.06 km
Kring-apotheek Waterryck
2.97 km
Mediq Apotheek Woubrugge
6.44 km
Piet v.d. Zwaard
7.95 km
Bekir
8.01 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Nieuwe Rede - Fase 2

Is een ontwikkeling van:

Vibu Projectontwikkeling