Nieuwe Rede, Leimuiden

Binnenkort in verkoop

Meld u nu aan op www.nieuwerede.nl

Nieuwe Rede

Bezoek de projectwebsite www.nieuwerede.nl voor meer informatie!

WORDT DIT STRAKS UW NIEUWE THUISHAVEN?
Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol tegelijk dichtbij. Een droomlocatie en misschien straks wel uw nieuwe thuishaven!

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaande als geschakelde woningen zullen in het waterrijke landschap worden gerealiseerd. Dit gebeurt zowel op de dijk als in de polder. Daarnaast heeft bijna elke woning in het project een eigen aanlegplaats, waardoor je zo met de boot op de Westeinderplassen of op het Braassemermeer bent.

PRACHTIGE VAARROUTES
Leimuiden is bekend bij vele watersport liefhebbers. Als u nog geen waterliefhebber bent dan wordt u het hier wel!
Bekijk zeker eens (onder brochure) de vaarkaart met mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, Westeinderplassen, Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN WEIDSE EN WATERRIJKE OMGEVING
Heerlijk genieten in uw eigen ruime tuin met vrij uitzicht, tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de polder of op het water vanaf uw eigen ligplaats. De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats in Nieuwe Rede! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. Varen naar Leiden of zelfs Amsterdam, het kan!

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden vormt de noordwestelijke poort tot het Groene Hart. Het gebied staat garant voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden genoeg voorzieningen waaronder diverse sportverenigingen, een nieuwe brede school en diverse winkel- en horecagelegenheden. Het fraaie nieuwe dorpshart van Leimuiden met een eigen dorpshaven wordt straks het middelpunt van gezelligheid.

STRAND EN STEDEN DICHTBIJ
Buiten het waterrijke gebied is Leimuiden ook centraal gelegen en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam en in 30 minuten in Den Haag. Schiphol en Leiden zijn beide binnen 15 minuten te bereiken. Even naar het strand? Binnen 20 minuten zit je op het strand in Noordwijk!

VOOR IEDER WAT WILS
Nieuwe Rede zal straks een mooie variatie in woningtypen bieden. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. De voorbeeldverkaveling geeft een idee van hoe het gebied met 80 woningen eruit gaat zien. Het unieke plangebied aan water en polder komt steeds meer tot leven!

PLANNING EN FASERING
Na de succesvolle verkoop van de 13 aan de polderkant gelegen vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen uit fase 1 zijn nu alle voorbereidingen in gang gezet voor fase 2. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de details van de woningen uit fase 2, naar verwachting start de verkoop van deze fase begin 2022. In aanloop op de start verkoop zal er meer informatie over de woningen gedeeld worden.

INTERESSE?
Heeft u interesse in de woningen van Nieuwe Rede? Meldt u via de projectwebsite dan aan voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen en t.z.t. uitgenodigd voor de start verkoop van fase 2. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!
Lees verder...

Nieuws over Nieuwe Rede

Wonen aan vaarwater en natuur in Nieuwe Rede

Nu de bouw van fase 1 in volle gang is, wordt er hard gewerkt aan de start verkoop van de 2e fase. De totaal 67 woningen in de 2e fase van het project Nieuwe Rede krijgen een waterrijk karakter in een polderlandschap. Wordt deze droomlocatie uw nieuwe thuishaven?

Lees verder

Binnenkort in verkoop: Nieuwe Rede fase 2, Leimuiden

Na de succesvolle verkoop van Nieuwe Rede fase 1 volgt binnenkort de verkoop van fase 2. Op deze unieke plek in Leimuiden woon je in een groene en waterrijke omgeving, dicht bij Leiden en Amsterdam. Naar verwachting gaat de verkoop rond de zomer van start.

Lees verder

Nieuwe ontwikkelingen in Nieuwe Rede

Er zijn nieuwe ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden waar we je graag van op de hoogte brengen! We vertellen je onder andere over de bouw van fase 1 en lichten alvast een tipje van de sluier op over fase 2.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Immink
221 m
Bushalte Dennenlaan
501 m
Bushalte Lisserweg
729 m
Bushalte Rietlanden
743 m
Bushalte Acacialaan
825 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
IKC de Lei (Q3 2020)
725 m
OBS de Torenvalk
799 m
Chr. Basisschool de Schakel
1.45 km
Polderrakkers
4.74 km
antoniusschool
4.77 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
BouwCenter
975 m
DIO Drogist
1.45 km
Dirk van den Broek
2.14 km
Trekpleister
2.15 km
Zeeman
2.96 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kring Apotheek Alkemade
2.06 km
Kring-apotheek Waterryck
2.97 km
Mediq Apotheek Woubrugge
6.44 km
Piet v.d. Zwaard
7.95 km
Bekir
8.01 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Nieuwe Rede

Is een ontwikkeling van:

Vibu Projectontwikkeling