Waterrijk wonen in Nieuwe Rede, Leimuiden

27 september 2023

In het midden van de vele wateren in het westen van Nederland ligt Nieuwe Rede. Met woningen direct aan of vlak bij het doorgaande vaarwater, binnenwater of het haventje is het hier fantastisch wonen. De meeste woningen beschikken zelfs over een eigen ligplaats.

Vanaf Nieuwe Rede kun je er met de boot heerlijk op uit trekken. Het is het beginpunt van prachtige vaarroutes. Bijvoorbeeld naar de Westeinderplassen of het Braasemermeer, die niet ver van Leimuiden liggen. Wil je iets verder, dan zijn de Kagerplassen een goede optie; binnen een uurtje ben je bij het oudste watersportgebied van het land. Vanaf daar bevind je je in een mum van tijd in het gezellige centrum van Leiden. Maar de mooiste boottocht is toch wel die naar Amsterdam. Via de Ringvaart en de Nieuwe Meer bereik je de Schinkelsluis. Zodra je de Amstel opdraait en de Magere Brug in de verte ziet opdoemen, weet je dat het een mooi dagje Amsterdam vanaf het water wordt.

Ideale woonlocatie?
Klinkt Nieuwe Rede als jouw ideale droomlocatie om te wonen? Deze droom kan werkelijkheid worden. Er zijn namelijk nog enkele woningen te koop. Benieuwd naar het actuele woningaanbod? Kijk op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Downloads


Download

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

17 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000