Witt - Woerden - appartementen

In verkoop

Ziet u zich al wonen in WITT? Er zijn nog royale 4-kamer appartementen van 123 m² beschikbaar! Afhankelijk van bouwnummer beschikt het appartement over 1 of 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Witt - Woerden - appartementen

Heerlijk gelijkvloers wonen op deze centrale plek, op loopafstand van het station en historische binnenstad van Woerden. Dat is met recht wijs wonen in Woerden!

Het aanbod in Witt bestaat uit 38 woningen en 49 appartementen op steenworp afstand van de historische binnenstad en het treinstation. Middenin het Groen Hart!

Woningen
De 38 woningen hebben zeer gevarieerde plattegronden, indelingen en ligging. De gevels en raampartijen zijn strak, eigentijds en groots. De diverse kleuren metselwerk herinneren juist aan vroege jaren. Opvallend zijn de volle woonlagen; dit levert extra veel leefruimte op.

Wat deze variatie aan woningen met elkaar gemeen heeft:

1. De ligging aan de gemeenschappelijke binnentuin waar u (en de kinderen) in een belsoten en groene omgeving naar hartelust kunnen rondstruinen, tuinieren, fietsen, spelen en barbequen. U parkeert de auto uit het zicht in een besloten parkeerhof, onder de dektuinen.
2. Ruimte! Verreweg de meeste woningen hebben standaard een flinke diepte (10 tot 12,5 meter) en worden als het ware aangeboden inclusief een uitbouw. Dit zijn woningen waar u qua oppervlakte niet zomaar 'uitgroeit'.
3. Oplevering. De woningen worden opgeleverd inclusief één of 2 parkeerplaatsen in het besloten hof (zie de prijslijst bij start verkoop), inclusief sanitair- en tegelwerk en exclusief keuken.
4. Vereniging. De eigenaren van de woningen worden tevens mede-eigenaar van de gezamenlijke binnentuin en het gezamenlijk parkeerhof, verenigd in een Vereniging van Eigenaren. (De parkeerplaatsen in het besloten hof zijn allen toegwezen en worden enkel gebruikt door de eigenaren van de woningen.)

Appartementen
Aan de spoorzijde liggen 3 kleinschalige appartementengebouwen (A, B en C), gesitueerd op de daktuin met daaronder gelegen de besloten parkeergarage en de bergingen.

Gebouw A: 21 appartementen verdeeld over 6 woonlagen. (koop)
Gebouw B: 25 appartementen verdeeld over 5 woonlagen (huur)
Gebouw C: 28 appartementen verdeeld over 9 woonlagen. (koop)

De appartemenen in de gebouwen A en C allen verkocht inclusief één of 2 parkeerplatsen (zie de prijslijst bij start verkoop). De appartementen verder worden opgeleverd inclusief sanitair- en tegelwerk en exclusief keuken.
Lees verder...

Nieuws over Witt - Woerden - appartementen

4 redenen waarom jij wilt wonen in één van de laatste penthouses in WITT

Opgelet! In het nieuwbouwproject WITT in Woerden zijn nog 2 riante penthouses te koop (bouwnummer 107 en 109). En wat voor penthouses! We geven je 4 redenen waarom dit dé plek is waar jij wilt wonen.

Lees verder

Laatste penthouses te koop in WITT

Een royaal woonoppervlak (123 m²), drie ruime slaapkamers en een overdekt terras met een prachtig uitzicht richting Harmelen en Utrecht. Het zijn allemaal kenmerken van de nog beschikbare penthouses in WITT. Spreekt dit jou aan? Laat deze kans dan niet schieten!

Lees verder

Nog 3 luxe penthouses te koop in WITT

Luxe appartementen met een zeer riant woonoppervlak, mooi sanitair en tegelwerk, een groot balkon en een prachtig uitzicht over Woerden. Het zijn allemaal kenmerken van de laatste 3 beschikbare penthouses in WITT. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hertenkamp
72 m
Bushalte Oudelandseweg
318 m
Bushalte Station
393 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool De Schakel
439 m
Wilhelminaschool
727 m
Andersenschool
730 m
Kalsbeek college
742 m
R. de Jagerschool
789 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Vodafone
744 m
Zeeman
786 m
Etos/Trekpleister/Douglas
804 m
T-Mobile
807 m
Albert Heijn
857 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
951 m
Sint Antonius Ziekenhuis
965 m
Hofpoort
973 m
Service apotheek Rubensstraat
1.33 km
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
5.86 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Woerden

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Witt - Woerden - appartementen

Is een ontwikkeling van:

Synchroon

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.