Binnenkort in verkoop: Welgelegen, Aarlanderveen

30 december 2022

Op een karakteristiek boerenerf in Aarlanderveen, direct tegen de uitgestrekte polder, verrijst binnenkort Welgelegen. Hier ervaar je de vrijheid van landelijk wonen op een boerenerf, met het gemak van wonen in een comfortabele en duurzame nieuwbouwwoning.

In dit unieke nieuwbouwplan op het boerenerf aan het Zuideinde 22 worden vier karakteristieke schuurwoningen gerealiseerd, waarvan twee ruime tussenwoningen en twee exclusieve kopwoningen. De woningen worden zeer energiezuinig en gasloos gebouwd (Energielabel A+++) en bieden de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen waarbij er optioneel voor gekozen kan worden om de slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren.

Uniek woonconcept: Samen wonen op een boerenerf
Het huidige boerenerf wordt getransformeerd tot een sfeervol woonerf. De voormalige koeienstal tegenover de toekomstige woningen zal straks vernieuwd worden en o.a. plaats geven aan een aantal overdekte privéparkeerplaatsen en riante bergingen cq. garages. Op de achterzijde van het perceel komt er een Bed & Breakfast in de vorm van een hooiberg en een dierenverblijf, welke een ondergeschikte functie zullen hebben aan de schuurwoningen. De reeds bestaande woning op het perceel zal worden getransformeerd naar een fraaie boerderijwoning, welke in een latere fase wordt aangeboden.

Als toekomstig bewoner van Welgelegen ben je collectief eigenaar van een gedeelte van het erf en de bijbehorende boomgaard. Het is een ideale plek voor ontmoeting en versterkt het saamhorigheidsgevoel. Hier geniet je elke dag weer van de frisse buitenlucht, terwijl je uitkijkt over het prachtige landelijke landschap.

Planning
De verkoop van Welgelegen start naar verwachting begin volgend jaar. De realisatie van de woningen staat gepland voor de zomer van 2023 waarna de aannemer streeft naar een oplevering van de woningen rond de zomer van 2024.

Blijf op de hoogte van dit nieuwbouwproject
Voor meer informatie over dit project en de woningen, waaronder de impressies, plattegronden, enkele indelingsvarianten en het verwachte prijsniveau, kun je de projectpagina bekijken. Heb je interesse in dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Welgelegen

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Welgelegen

Aarlanderveen

129m - 211m woonoppervlakte
€ 455.000 tot € 950.000