Welgelegen, Aarlanderveen

Volledig verkocht

Welgelegen

WELGELEGEN
Uniek en landelijk wonen op een boerenerf!

LANDELIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART

Aan het Zuideinde te Aarlanderveen, op een karakteristiek boerenerf direct tegen de uitgestrekte polder, verrijst het plan Welgelegen. Binnen dit unieke plan ervaart u de vrijheid van het landelijk wonen op een boerenerf, tezamen met de voordelen van het wonen in een duurzame en comfortabele nieuwbouwwoning.

Het plan Welgelegen doet zijn naam zeker eer aan. Op het boerenerf, midden tussen de weilanden, verschijnt binnenkort dit unieke plan bestaande uit een viertal duurzame en karakteristieke schuurwoningen. Het huidige boerenerf en de schuren bieden straks ruimte aan de boomgaard, een aantal overdekte parkeerplaatsen en de externe bergingen. Het erf en de boomgaard vormen samen een collectieve woongaard die past in de landelijke omgeving van het boerenerf. Achter op het perceel zal er een Bed & Breakfast in de vorm van een hooiberg en een dierenverblijf worden gerealiseerd als ondergeschikte functies bij de woningen.

UNIEK WOONCONCEPT: SAMEN WONEN OP EEN BOERENERF

Het huidige boerenerf wordt getransformeerd tot een sfeervol woonerf met karakteristieke schuurwoningen, die in de stijl van de boerenschuur worden vormgegeven. De woningen worden zeer energiezuinig en gasloos gebouwd en voorzien op een duurzame wijze in hun eigen energiebehoefte. De voormalige koeienstal tegenover de toekomstige woningen zal straks vernieuwd worden en o.a. plaats geven aan een aantal overdekte privéparkeerplaatsen en riante bergingen. Op de kop aan de achterzijde van de voormalige stal wordt de nieuwe woning van de huidige eigenaren gerealiseerd. Ook wordt het bestaande voorhuis op het erf getransformeerd tot een fraaie boerderijwoning, die in een latere fase te koop zal worden aangeboden.

Maar er is nog zo veel meer dat Welgelegen uniek maakt! In Welgelegen ervaart u de charme van het landelijk wonen en deelt u de faciliteiten op het erf. Zo zijn de toekomstig bewoners collectief eigenaar van een deel van het woonerf en de daarbij behorende boomgaard, dit is een plek voor ontmoeting en versterkt het gevoel van samenhorigheid. De klassieke ophaalbrug verwelkomt straks bewoners en bezoekers op het woonerf, vanaf hier kunt u de frisse buitenlucht opsnuiven en uitkijken over deze prachtige en vrije omgeving onder het genot van een gezonde snack uit eigen boomgaard. Uiteraard beschikt elke woning ook over een eigen tuin, waarin u de vrijheid van het landelijk wonen ervaart en heerlijk wegkijkt over de uitgestrekte weilanden.

HIER WOONT U ÉCHT GROEN, DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Het woonerf Welgelegen wordt gekenmerkt door de karakteristieke architectuur van de bebouwing en de toepassing van duurzame materialen en energieoplossingen die zich richten op het behoud van de natuurrijke omgeving en oog voor het milieu. Zo zijn de schuurwoningen zo ontworpen dat ze voldoen aan de duurzaamheidseisen van vandaag de dag die bijdragen aan een hoge en gezonde woon- en leefkwaliteit.

De woningen zijn volledig gasloos en hebben ieder een individuele warmtepompinstallatie, waarmee u de woning kunt verwarmen in de winter en koelen in de zomer. De temperatuurverwarming zal primair via de vloer verlopen. Dat betekent: geen in het oog springende radiatoren, alles is netjes in de vloeren weggewerkt. Doordat de woningen voorzien zijn van uitstekende isolatie, in zowel de vloer, als de wanden, het dak en de beglazing, zijn ze uiterst energiezuinig. Daarnaast wordt bij de woningen een deel van het energieverbruik gecompenseerd door middel van zonnepanelen op het dak. Dat scheelt een hoop in de maandelijkse lasten!

BIJNA ENERGIE NEUTRAAL (Energielabel A+++)

Door de aanwezigheid van uitstekende isolatie, een warmtepomp en PV-panelen voorziet de woning op een duurzame manier in zijn eigen energiebehoefte. Hiermee voldoet de woning aan de meest actuele energieprestatie genaamd BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) welke wordt gekwalificeerd met een Energielabel A+++. Wilt u de woningen verder verduurzamen kunnen er extra PV-panelen geplaatst worden.

LEVENSLOOPBESTENDIG

Alle schuurwoningen bieden de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen waarbij er optioneel voor gekozen kan worden om de slaap en badkamer op de begane grond te realiseren. Op deze manier kunt u hier ook in de toekomst met veel plezier blijven wonen.

PRIVÉPARKEERPLAATSEN

De vrij gelegen schuurwoningen op de kop beschikken over 2 aaneengesloten overdekte parkeerplaatsen en een riante berging in de naast gelegen boeren schuur. De tussengelegen schuurwoningen worden tevens met twee overdekte parkeerplaatsen aangeboden voor een totaal bedrag van € 550.000 von. Alle woningen beschikken verder over een gemeenschappelijk aandeel in de achter de woningen gelegen boomgaard en het omliggende erf. Op het erf worden ook diverse parkeerplaatsen voorzien voor zowel bewoners als gasten.

GENIETEN VAN LANDELIJK WONEN EN DE NABIJHEID VAN DE STAD!

Aarlanderveen is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn en is letterlijk gelegen midden in het Groene Hart. Niet voor niets wordt Aarlanderveen aangemerkt als Kroonjuweel, het is een heerlijk klein dorp met kenmerkende lintbebouwing dat dwars door de polders heen loopt. Het Zuideinde, de Dorpsstraat en het Noordeinde zijn er de karakteristieke straten met aan weerszijden landelijk gelegen huizen. De bekende Molenviergang, de boerderijen, de ruiterpaden en de wandelroutes door de polder leveren prachtige plaatjes op.

PLANNING

De realisatie van de woningen staat gepland rond de zomer van 2023 waarna de aannemer streeft naar een oplevering van de woningen rond de zomer van 2024.

FINANCIËLE VERKLARING BENODIGD!

Om in aanmerking te komen voor de aankoop van een woning is het belangrijk dat u op het inschrijfformulier ook een financiële verklaring toevoegt, waarmee u aantoont dat u de woning waarvoor u in aanmerking wenst te komen ook daadwerkelijk kunt financieren. Wij weten precies wat er in deze financiële verklaring dient te staan en kunnen deze verklaring vrijblijvend en kosteloos voor u laten opstellen! Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Lees verder...

Nieuws over Welgelegen

Laatste schuurwoning te koop in Welgelegen

Een woonoppervlakte van maar liefst 211 m², een ruime living en woonkeuken en standaard drie ruime en lichte slaapkamers: het zijn allemaal kenmerken van de laatste beschikbare schuurwoning van Welgelegen in Aarlanderveen. Wordt dit jouw toekomstige droomwoning?

Lees verder

25 april start de verkoop van Welgelegen!

Op dinsdag 25 april is het zo ver, dan start de verkoop van dit unieke project gelegen op een fraai en karakteristiek boerenerf in Aarlanderveen!

Lees verder

Verkoop Welgelegen in Aarlanderveen binnenkort van start

De start verkoop van het unieke nieuwbouwproject Welgelegen in Aarlanderveen laat niet lang meer op zich wachten. Naar verwachting gaan de vier woningen eind april in verkoop. Schrijf je in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de definitieve datum.

Lees verder
Bnr.
Reset
1 Schuurwoningen € 950.000

Schuurwoningen

Bouwnummer 1 - € 950.000

Verkocht

211 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

2 Tussenwoningen € 455.000

Tussenwoningen

Bouwnummer 2 - € 455.000

Verkocht

129 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

3 Tussenwoningen € 455.000

Tussenwoningen

Bouwnummer 3 - € 455.000

Verkocht

129 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

4 Schuurwoningen € 950.000

Schuurwoningen

Bouwnummer 4 - € 950.000

Verkocht

211 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Prijslijst Welgelegen


Bekijken Prijslijst Welgelegen
Prijslijst Welgelegen

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Nieuwkoopseweg
953 m
Bushalte De Halve Roe
2.33 km
Bushalte De Schepegaten
2.39 km
Bushalte Machineweg
2.4 km
Bushalte Zegerbrug
2.51 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Ashram College
2.96 km
De Rietkraag
3.56 km
Buitenschoolse opvang (BSO)
3.59 km
Zilveren Maan
3.65 km
Kinderdagverblijf Polderpret
3.93 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
1.57 km
Jumbo
2.93 km
Rabobank
2.95 km
Etos
2.97 km
ING Bank
2.97 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Post & de Gooijer
3.02 km
De Vijverapotheek
3.02 km
Gezondheidscentrum de Vijver
3.03 km
Tandheelkunde van der Jagt
3.22 km
Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop Noorden
3.9 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.