25 april start de verkoop van Welgelegen!

21 april 2023

Op dinsdag 25 april is het zo ver, dan start de verkoop van dit unieke project gelegen op een fraai en karakteristiek boerenerf in Aarlanderveen!

Start verkoop evenement
Om dit moment te vieren wordt er op dinsdag 25 april a.s. tussen 18:00 en 20:00 uur op de projectlocatie aan het Zuideinde 22 (2445 AV) in Aarlanderveen een start verkoop evenement georganiseerd. Op het start verkoop evenement ontvangt u alle informatie over het project en het unieke aanbod en is er tevens ruimte om vragen te stellen aan het aanwezige verkoopteam.

Parkeren
U kunt met de auto parkeren op het naastgelegen erf aan het Zuideinde 24, hier zal een verkeersregelaar staan. Het is niet toegestaan om uw auto in de berm aan het Zuideinde te parkeren.

Goede voorbereiding is het halve werk
Om in aanmerking te komen voor de aankoop van een woning is het belangrijk dat u ten tijde van de start verkoop beschikt over een financiële verklaring, waarmee u aantoont dat u de woning waarvoor u in aanmerking wenst te komen ook daadwerkelijk kunt financieren. 

Mocht u nog niet in het bezit zijn van een financiële verklaring, adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij weten precies wat er in deze verklaring dient te staan en kunnen deze vrijblijvend en kosteloos voor u laten opstellen! U kunt ons bereiken via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Welgelegen?

Bekijk ook het project Welgelegen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Welgelegen

Aarlanderveen

1 woning beschikbaar
129m - 211m woonoppervlakte
€ 455.000 tot € 950.000