't Voorhof in Noorden: wonen op een waterrijke locatie

25 april 2024

Heb je altijd al gedroomd van wonen op een waterrijke locatie, waar je nabij je huis volop geniet van waterpret? Dan is 't Voorhof aan de Binnenpolder in Noorden dé ideale plek. Hier is nog een fraai herenhuis te koop.

't Voorhof komt op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet je iedere dag van de ruimte en rust van deze groene en waterrijke omgeving. In de nabijheid van jouw woning kun je varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. Daarnaast kun je in het nabij gelegen natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen heerlijk recreëren.

Royaal en luxe herenhuis
Er is op dit moment in 't Voorhof nog een luxe herenhuis te koop (bouwnummer 1). Het herenhuis is gasloos, bijna energieneutraal en voorzien van een eigen warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en -koeling (energielabel A+++). Deze woning heeft de eigenschappen van een vrijstaande woning en is met een woonoppervlak van maar liefst 196 m² meer dan royaal. In de ruime keuken en de eet- en woonkamer kun je volop genieten met familie en vrienden. De keuken zelf is niet inbegrepen in de koopsom en is daardoor nog helemaal naar jouw smaak uit te kiezen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een luxe badkamer en separaat toilet. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een ruimte die je helemaal naar wens kunt indelen. Ook biedt deze woning nog veel ruimte voor maatwerk wat betreft de indeling, inrichting en afwerking.

Riante tuin met veel mogelijkheden
Ook buiten is het genieten geblazen; dankzij het royale kaveloppervlak (458 m²) vind je er altijd wel een plek in de zon. Een veranda of bijgebouw behoort dankzij het riante oppervlak ook tot de mogelijkheden. Naar parkeerplek hoef je hier niet te zoeken. Je parkeert je auto makkelijk in de voortuin waar plek is voor maar liefst 3 auto’s. De koopsom voor dit herenhuis bedraagt € 825.000,- v.o.n.

Verwachte planning
Naar verwachting start de bouw van ’t Voorhof na de zomer. De oplevering staat momenteel gepland rond de zomer van 2025.

Droomwoning gevonden?
Zie jij jezelf hier al wonen? Of wil je graag meer weten over deze fraaie woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor verdere toelichting of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Voorhof?

Bekijk ook het project 't Voorhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Voorhof

Noorden

165m - 196m woonoppervlakte
€ 395.000 tot € 797.500