Schrijf u in om in aanmerking te komen voor een woning of kavel in 't Voorhof!

Benieuwd naar de verkoopstatus en uw kansen om in aanmerking te komen voor een woning of kavel in 't Voorhof. Neem contact op met Drieman Garantiemakelaars en schrijf u desgewenst in voor de woning(en) of kavel(s) waar uw voorkeur naar uit gaat!

Schrijf je in als reservekandidaat

't Voorhof

VERKOOP GESTART: 'T VOORHOF
3 luxe Herenhuizen en 3 vrije bouwkavels in Noorden!

IN AANMERKING KOMEN? NEEM CONTACT OP MET DRIEMAN OF SCHRIJF U IN VIA WWW.HETVOORHOF-NOORDEN. NL

WELKOM THUIS IN 't VOORHOF

't Voorhof is gelegen op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet u iedere dag van de ruimte en de rust van deze groene en waterrijke omgeving. Op deze unieke locatie worden binnenkort drie riante herenhuizen en drie vrije kavels met een directe waterligging aangeboden.

UNIEK AANBOD

De drie royale herenhuizen zijn gelegen aan de Voorweg en vormen een prachtig geheel dankzij de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik. De woningen zijn vlakbij het water gelegen en kijken uit op de natuurrijke omgeving. De riante afmeting van zowel de woning (ca. 165 tot 196 m2 gbo) als het perceel zorgen voor veel wooncomfort en bieden ruimte voor al uw woonwensen. Iedere woning is volledig aanpasbaar, zodat het nieuwe huis straks in alle opzichten uw droomhuis is!

Daarnaast worden er in 't Voorhof drie royale kavels met een directe waterligging aangeboden. De riante kavels van ca. 640 tot maar liefst 940 m2 bieden veel mogelijkheden in en rondom de woning. Hier kunt u samen met Livingstone uw woonwensen vertalen naar uw droomwoning, waaruit u straks heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte, de natuur en het schitterende uitzicht over het water. De kavels zijn gelegen aan de Binnenpolder, een visplas die particulier eigendom is.

PRIJSNIVEAU

De luxe herenhuizen zullen afhankelijk van de kavel en het woonoppervlak worden aangeboden in een prijsklasse tussen de € 695.000 en € 825.000 von. De kavels in het plan worden aangeboden in een prijsklasse van € 395.000 tot € 550.000 von.

NATUURRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART

Wonen in ‘t Voorhof betekent prachtig wonen op een unieke locatie in Noorden, omringd door een waterrijk landschap, rijk aan prachtige watervogels en weidse polders. In de nabijheid van uw nieuwe woning kunt u varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. Ook in de winter biedt het water ruimte voor vertier, dan kunt u vlakbij huis namelijk heerlijk schaatsen en genieten op en van het ijs. In natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren. Wandel, fiets, of vaar hier de mooiste routes en ontdek deze schitterende locatie in het Groene Hart.

Daarnaast heeft u de voorzieningen van de gemeente Nieuwkoop binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Nieuwkoop en Mijdrecht. Ook op sportief gebied biedt de omgeving u volop keuzemogelijkheden. In de nabijheid van ’t Voorhof vindt u veel watersportmogelijkheden, een golfbaan en diverse sportaccommodaties, waaronder een voetbal- en een tennisvereniging. Ook bent u binnen een half uur in Utrecht, Leiden en Amsterdam. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik.

DUURZAME EN GASLOZE INSTALLATIES (Label A+++)

Door de aanwezigheid van uitstekende isolatie, een luchtwarmtepomp en PV-panelen voorziet de woning op een duurzame manier in zijn eigen energiebehoefte. Hiermee voldoet de woning aan de meest actuele energieprestatie genaamd BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) welke wordt gekwalificeerd met een Energielabel A+++. Wilt u nog meer energie opwekken, om daarmee bijvoorbeeld uw elektrische auto ook op te laden, dan kan het aantal panelen worden uitgebreid.
Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee! Dit kan afhankelijk van uw huidige woning oplopen tot een besparing van honderden euro's per maand.

VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING!

Daarnaast zorgt de vloerverwarming in de woning voor de mogelijkheid om zowel de woning te verwarmen als te koelen waardoor u het hele jaar geniet van een behaaglijke temperatuur. En met die warme zomers van de laatste tijd is duurzame koeling van uw woning geen overbodige luxe!

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in 't Voorhof is het belangrijk dat er bij de inschrijving middels een financiële verklaring aangetoond kan worden dat de aankoop van de betreffende woning dan wel bouwkavel voor u financieel haalbaar is. We brengen u hiervoor graag in contact met een hypotheekadviseur uit ons netwerk, die weet waar de financiële verklaring aan dient te voldoen en dit kosteloos en vrijblijvend voor u kan opstellen. Zo bent u goed voorbereid op de start verkoop, inschrijving en mogelijke aankoop van een woning of kavel in 't Voorhof. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via 0172-460 808, wij zijn u graag van dienst!

PLANNING

Naar verwachting zal het project medio september dit jaar in verkoop gaan. In aanloop op de start verkoop zal er over enkele weken meer gedetailleerde informatie op de projectwebsite gedeeld worden over de woningen en de kavels.
De start bouw van de woningen staat gepland voor de zomer van 2024 met een verwachte oplevering zomer 2025.

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE!

Ziet u zichzelf al wonen in één van de drie luxe herenhuizen of in uw persoonlijke droomwoning op één van de drie kavels van ’t Voorhof? Schrijf u dan via de projectwebsite www.hetvoorhof-noorden. nl in voor de kavel(s) en/of woning(en) van uw voorkeur en wij informeren u z.s.m. met betrekking tot de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?
Heeft u vragen over het project, de verkoopstatus of de planning? Bezoek dan de projectwebsite www.voorhof-noorden. nl of neem telefonisch contact met ons op via 0172-460 808.
Lees verder...

Nieuws over 't Voorhof

't Voorhof in Noorden: wonen op een waterrijke locatie

Heb je altijd al gedroomd van wonen op een waterrijke locatie, waar je nabij je huis volop geniet van waterpret? Dan is 't Voorhof aan de Binnenpolder in Noorden dé ideale plek. Hier is nog een fraai herenhuis te koop.

Lees verder

Riant herenhuis beschikbaar in 't Voorhof in Noorden

Ben je op zoek naar een royale woning op een rustige en natuurrijke locatie? Dan is dit fraaie herenhuis in ’t Voorhof aan de Binnenpolder in Noorden dé perfecte plek voor jou. We lichten dit riante herenhuis voor je uit.

Lees verder

Fraai herenhuis te koop in 't Voorhof in Noorden

Een royaal woonoppervlak, een ruime woonkamer en -keuken en standaard drie slaapkamers; het zijn allemaal kenmerken van de nog beschikbare, half vrijstaande hoekwoning in ’t Voorhof in Noorden. We lichten deze woning verder voor je uit.

Lees verder
Bnr.
Reset
1 Herenhuizen € 797.500

Herenhuizen

Bouwnummer 1 - € 797.500

Verkocht onder voorbehoud

196 m2 woonoppervlakte

458 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

2 Herenhuizen € 695.000

Herenhuizen

Bouwnummer 2 - € 695.000

Verkocht

174 m2 woonoppervlakte

285 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Herenhuizen € 725.000

Herenhuizen

Bouwnummer 3 - € 725.000

Verkocht

165 m2 woonoppervlakte

295 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

4 Kavels € 395.000

Kavels

Bouwnummer 4 - € 395.000

Verkocht

644 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

5 Kavels € 550.000

Kavels

Bouwnummer 5 - € 550.000

Verkocht

970 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

6 Kavels € 515.000

Kavels

Bouwnummer 6 - € 515.000

Verkocht

740 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerklaan
92 m
Bushalte Prolkade
419 m
Bushalte Postkantoor
468 m
Bushalte Voorweg
524 m
Bushalte Noordse Kruis
823 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
St. Antonius
564 m
De Zevenhof
3.74 km
Kinderdagverblijf Polderpret
3.99 km
Zilveren Maan
4.24 km
Buitenschoolse opvang (BSO)
4.3 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
543 m
Albert Heijn
4.32 km
Hema
4.38 km
Rabobank
4.73 km
Etos
4.74 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Aharon Orthomanuele Dierengeneeskunde
752 m
Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop Noorden
3.87 km
Tandheelkunde van der Jagt
4.5 km
Gezondheidscentrum de Vijver
4.68 km
De Vijverapotheek
4.69 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

't Voorhof

Is een ontwikkeling van:

Vink+Veenman

Livingstone

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.