Riant herenhuis beschikbaar in 't Voorhof in Noorden

26 januari 2024

Ben je op zoek naar een royale woning op een rustige en natuurrijke locatie? Dan is dit fraaie herenhuis in ’t Voorhof aan de Binnenpolder in Noorden dé perfecte plek voor jou. We lichten dit riante herenhuis voor je uit.

In dit luxe herenhuis (bouwnummer 1), met de eigenschappen van een vrijstaande woning, heb je met een woonoppervlak van maar liefst 195 m² meer dan genoeg ruimte voor jouw hele gezin. Beneden vind je de ruime keuken en de eet- en woonkamer waar je volop kunt genieten met vrienden en familie. De keuken is niet in de koopsom inbegrepen en kan dus nog helemaal naar wens worden uitgekozen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer en separaat toilet met hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Verder is er op de tweede verdieping nog een ruimte die je naar wens kunt indelen. Bijvoorbeeld met een extra slaapkamer of misschien wel een werkkamer. Daarnaast biedt deze woning nog veel ruimte voor maatwerk onder begeleiding van Livingstone wat betreft de indeling, inrichting en afwerking. Zo maak je er echt jouw droomwoning van!

Het herenhuis is gasloos, bijna energieneutraal en voorzien van een eigen warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en -koeling (energielabel A+++). Bij de bouw wordt een donkergrijze steen gebruikt en komen er unieke details in het metselwerk. Daarnaast krijgt dit herenhuis een speelse, deels doorlopende kap aan de achterzijde. Dit alles geeft deze woning een stoere uitstraling. Met een kaveloppervlak van ruim 450 m² is het ook buiten genieten geblazen; je vindt er altijd wel een plek in de zon. En door het riante oppervlak is er ook nog de mogelijkheid voor het plaatsen van een bijgebouw of veranda. Daarnaast beschikt het herenhuis ook over een voorttuin met ruimte om drie auto’s te parkeren. De koopsom voor dit prachtige herenhuis bedraagt € 825.000,- v.o.n.

Waterrijke woonlocatie
't Voorhof komt op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet je iedere dag van de ruimte en de rust van deze groene en waterrijke omgeving. In de nabijheid van jouw nieuwe woning kun je varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. In de winter biedt het water ook ruimte voor vertier; dan kun je vlak bij huis schaatsen en genieten op en van het ijs. Ook in het nabij gelegen natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren. Wandel, fiets of vaar hier de mooiste routes om deze schitterende locatie in het Groene Hart te ontdekken en geniet daarnaast in de gezellige dorpskern van Nieuwkoop.

Verwachte planning
Naar verwachting start de bouw van de herenhuizen in ’t Voorhof rond de zomer van 2024 en zal de oplevering rond de zomer van 2025 plaatsvinden.

Is dit jouw droomwoning?
Past dit herenhuis helemaal bij jouw woonwensen of wil je graag meer weten over deze fraaie woning? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Voorhof?

Bekijk ook het project 't Voorhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Voorhof

Noorden

165m - 196m woonoppervlakte
€ 395.000 tot € 797.500